Gratis

Opening Afvalstad

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Uitnodiging opening Afvalstad 18 juni 15:00 uur

Over dit evenement

Eindelijk kunnen we de draad weer oppakken waar we gebleven waren!

Dus nogmaals: Graag nodigt de Kunstsuper Delft je uit om aanwezig te zijn bij de opening van Afvalstad door wethouder Martina Huijsmans. De opening is op 18 juni 2021 om 15:00 uur in de Podiumzaal van het Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4 te Delft.

De opzet van de opening: De ingang is bij de deur tussen galerie Kadmium en café De Barbaar. Daar zal een vrijwilliger staan aan wie je de ticket kunt laten zien op je mobiel of een uitgeprinte versie daarvan. De vrijwilliger zal je een kaartje geven in een bepaalde kleur. De opening is in de podiumzaal, een trap naar boven en rechtsaf. Er zijn 3 sprekers met een korte toespraak, waarna er na elkaar steeds een klein groepje naar beneden gaat om Afvalstad te bekijken. Deze groepjes worden bepaald door de kleur van het kaartje. De route staat duidelijk aangegeven. Bij Afvalstad staat een vrijwilliger voor toelichting.

Mochten zich meer dan 28 mensen aanmelden, dan volgt er een tweede ronde met 2 sprekers. Martina Huijsmans zal alleen de eerste ronde spreken.

De coronamaatregelen worden steeds verder versoepelt . Het ziet er gunstiger uit dan vorige keer. Maar mochten de coronamaatregelen toch weer strenger worden, dan zijn we genoodzaakt om de opening te verzetten en laten we je dat zo spoedig mogelijk weten.

De Kunstsuper ziet je graag komen!

Met hartelijke groet,

Caroline van Kooij,

projectcoördinator Kunstsuper Delft

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Kunstsuper Delft

Organisator van Opening Afvalstad

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen