Gratis
Opening expositie The (un)Known

Opening expositie The (un)Known

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Op 9 juni opent de expos The (un)Known, met mythische figuren uit de binnenwereld van Marjolein van der Wal, Nina van de Ven en Sarah Linde.

Over dit evenement

Op 9 juni openen we de nieuwe expositie The (un)Known. Hierin tonen we mythische figuren uit de binnenwereld van Marjolein van der Wal, Nina van de Ven en Sarah Linde.

De LocHal is een plek waar bezoekers komen voor kennis, ontmoeting, creativiteit en cultuur. Het is een plek voor iedereen die zich wil ontplooien. Met deze expositie nodigen we je uit om daarbij stil te staan. Om jezelf beter te leren kennen met behulp van mythische figuren die fundamentele menselijke motieven vertegenwoordigen. Deze ‘(on)bekenden’ bieden een ingang tot meer inzicht in de complexiteit van jouw identiteit. Onderzoek jij wie je bent in al je facetten?

Over de kunstenaars

Marjolein van der Wal toont Starway to Heaven: een totaalinstallatie van zeven immense godinnen - opgebouwd uit kostuums en zelfgemaakte rekwisieten - die eerder werden gepresenteerd in fashion performances. Nina van de Ven verbeeldt met haar in houtskool en zwarte pastel uitgevoerde tekeningen fabelachtige personages waarin motieven afkomstig uit o.a. iconografie en popcultuur samenkomen. Relaties en verhoudingen tussen mens en dier, maar ook van de mens onderling en de mens tot zichzelf spelen een grote rol in de tekeningen en grafiek van Sarah Linde.

Dit voorstel is geselecteerd n.a.v. de open call die Kunstloc Brabant in december 2021 verspreidde onder Brabantse makers.

Het programma

17.00 uur – 17.05 uur: Performance Mirte Hartland (spoken word/muziek)

17.05 uur - 17.25 uur: Welkomstwoord en voorstellen van de kunstenaars

17.25 uur – 17.30 uur: Performance Mirte Hartland (spoken word/muziek)

17.30 uur – 19:00 uur: Bekijken van de expositie en borrel

Aanmelden voor de opening is verplicht. De expositie is vanaf 9 juni te bezoeken tot en met 28 augustus 2022.

Fotograaf aanwezig!

Bij deze bijeenkomst, georganiseerd door Kunstloc Brabant, worden foto’s gemaakt. Deze kunnen gepubliceerd worden op onze websites, social media en in drukwerk.

Je kunt het bij een van onze medewerkers aangeven wanneer je liever niet in beeld wilt verschijnen.

Ook achteraf is het nog mogelijk bezwaar te maken tegen het gebruik van het beeldmateriaal. Wil je liever dat we een foto waarin je bent te zien verwijderen? Laat ons dit weten via privacy@kunstlocbrabant.nl en vermeld de url waar je de media hebt aangetroffen, dan verwijderen wij het zo spoedig mogelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

LocHal

Burgemeester Brokxlaan 1000

5041 SG Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen