Gratis

Opening nieuw gebouw HAN Sport & Bewegen voor alumni

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gymnasion

141 Heyendaalseweg

6525 AJ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Alumnivereniging HAN Sport & Bewegen nodigt alle alumni van harte uit voor de feestelijke opening van ons nieuwe onderkomen in het Gymnasion, op woensdag 11 oktober 2017.

Alumni van HAN Sport en Bewegen worden om 16.30u ontvangen door alumnivereniging HAN Sport & Bewegen, waarna rond 17.00u een korte activiteit start. Om 17.30u start de (netwerk)borrel.
Deze dag is er ook de officiele opening voor studenten, docenten en het werkveld van HAN Sport & Bewegen. Ben jij alumni of een relatie van HAN Sport & Bewegen en wil jij het gehele programma van de opening volgen? Om 14.30u start de officiele opening voor studenten, docenten en het werkveld waar je ook van harte welkom bent. Deze bijeenkomst bestaat uit een formeel gedeelte gevolgd door een meer inhoudelijk deel in de vorm van een mini-symposium in festival stijl.

Wil jij je aansluiten en samen met andere alumni een kijkje nemen in het nieuwe gebouw en je netwerk uitbreiden? Schrijf je dan gratis in (vóór 1 oktober) en ontmoet onze nieuwe alumnivereniging.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gymnasion

141 Heyendaalseweg

6525 AJ Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen