Opening Sketchy Fables

Opening Sketchy Fables

Venster Acties en details

€ 0 – € 6,53

Datum en tijd

Locatie

Drawing Centre Diepenheim

Grotestraat

17

7478AA Diepenheim

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Op zondag 3 juli vieren we de opening van de tentoonstelling Sketchy Fables van Alle Jong bij Drawing Centre Diepenheim.

Over dit evenement

Programma zondag 3 juli

Vanaf 14.00 uur ben je welkom voor het openingsprogramma met een introductie op de tentoonstelling, de uitreiking van de eerste Zoltin Peeter-prijs, performances, de presentatie van het boek van Alle Jong en muziek van filmcomposer Leafcuts.

Over de tentoonstelling

Na zijn afstuderen in 2012 aan Academie Minerva te Groningen heeft Alle Jong zich verder ontwikkeld als tekenaar, maar ook als kunstverzamelaar en game developer. Als een ontdekkingsreiziger verplaatst hij zich gebruikmakend van verschillende media tussen heden en verleden. 17e, 18e en 19e-eeuwse schilderijen en prenten, adventure games uit de jaren 80, reusachtige houtskooltekeningen en videogames vormen het werkterrein van zijn verbeelding.

In de tentoonstelling Sketchy Fables kun je dwalen langs verschillende werelden waarbij de fysieke ruimte van het gebouw, de driedimensionale omgeving van de game en de platte werelden van de tekeningen en de schilderijen verbonden worden door text-based adventure games.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen