Opening Westerkerk (Explore the North i.s.m. Up North)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bagijnestraat 59

59 Bagijnestraat

8911 DN Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Op zondag 10 november wordt de ‘nieuwe’ Westerkerk officieel geopend met een programma vol noordelijk talent.

Over dit evenement

De geschiedenis van de sfeervolle Westerkerk in de Bagijnestraat begint al in de zestiende eeuw, als kerk van het Sint- Annaklooster. Jij kent het waarschijnlijk nog wel als Poppodium Romein (2005-2015) en de laatste paar jaren als een van de mooiste locaties van Explore the North.

De Westerkerk heeft een verhaal, net als de mensen die hier worden uitgenodigd om hun verhaal te vertellen. Dus laten we naar de toekomst kijken, dat past ook uitstekend bij ons festivalthema. De Westerkerk heeft sinds kort een nieuwe organisatie, die gevestigd is in hetzelfde gebouw. De komende jaren biedt De Westerkerk ruimte voor verhalen in Leeuwarden. De Westerkerk gaat een plek bieden aan vertellers in alle vormen. Aan makers en bijzondere projecten, waaronder ook die van Explore the North. Lokaal, nationaal en internationaal programma dat altijd in ieder geval één ding gemeen heeft; behoefte aan intimiteit.

Op zondag 10 november wordt de ‘nieuwe’ Westerkerk officieel geopend met een programma vol noordelijk talent. Natuurlijk is De Westerkerk ook weer een van de festivallocaties van Explore the North 2019.

Datum en tijd

Locatie

Bagijnestraat 59

59 Bagijnestraat

8911 DN Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen