Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Opening: Zomer in de Tuin

Tolhuistuin

Woensdag 9 mei 2018 van 20:00 tot 23:00 (CEST)

Opening: Zomer in de Tuin

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Regulier 7 mei 2018 Gratis  

Deel Opening: Zomer in de Tuin

Evenementdetails

Tuin open / inloop 19:30

Aanvang officiële opening 20:00

Entree gratis, meld je wel even aan!

Op 9 mei openen we ons zomerseizoen met een afwisselend programma. We tonen je met onze makers de highlights van de zomerprogrammering die je te wachten staat. En we launchen onze nieuwe campagne Zomer in de Tuin!

Vanaf 19:30 ben je welkom voor een zomerse welkomstborrel. Om 20:00 beginnen we het officiële gedeelte van de avond. Kom kijken, ontmoeten, ervaren, chillen

Check tolhuistuin.nl voor het programma.

NB: Per e-mail adres kun je voor jou en één ander een ticket bestellen. 

Heb je vragen over Opening: Zomer in de Tuin? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Woensdag 9 mei 2018 van 20:00 tot 23:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Precies op de plek tussen het Centraal Station, waar de hele wereld de hoofdstad binnenrolt, en de talrijke kleine werelden van Amsterdam Noord, ligt de Tolhuistuin. Zeven jaar geleden werd deze prachtige locatie aan de oever van het IJ in gebruik genomen door initiatiefnemer Stichting Tolhuistuin. Met verschillende partners, waaronder Paradiso en de VOF Horeca Tolhuistuin, is de Tolhuistuin uitgegroeid tot wat ie nu is: een culturele, kunstzinnige en culinaire broed- en ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam.

De Tolhuistuin bestaat uit een groot publieksgebouw, een tuin (park) en vier karakteristieke bedrijfsverzamelgebouwen. In het publieksgebouw bevinden zich café-restaurant THT, twee dansstudio’s, Tip Noord, de expositieruimte met tentoonstellingen van Framer Framed en diverse zalen die vrijwel dagelijks geprogrammeerd worden door o.a. Paradiso Noord en Stichting Tolhuistuin. Natuurlijk zijn alle zalen (en de tuin!) ook te huur voor evenementen – kijk hiervoor op de verhuurpagina.

In de bedrijfsverzamelgebouwen aan de Noordzijde van de Tolhuistuin, huizen creatieve ondernemers: journalisten, ontwerpers, theatermakers, filmmakers, architecten, muzikanten, agentschappen, uitgevers, festivalorganisaties en programmamakers. Er valt altijd wat te doen en te ontdekken: de samenwerkingen in de Tolhuistuin maken de plek tot een bruisend vierentwintiguursfestival midden in de hoofdstad!

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.