Gratis

Openingsfeest leden Herenboeren Goedentijd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Goedentijd 59

59 Goedentijd

5131 NS Alphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom je graag naar het openingsfeest? Er is per tijdslot beperkt plek. Dus registreer hier met hoeveel personen je komt en of mee taart bakt!

Over dit evenement

Uitnodiging openingsfeest Herenboeren Goedentijd

26 september 2020

Eindelijk kunnen we onze boerderij officieel gaan openen! Vanwege de corona maatregelen zal het wel in een aangepaste vorm plaatsvinden. Op deze dag zijn er daarom drie openingsfeesten van 1,5 uur en is registreren noodzakelijk. Zo geven we iedereen de gelegenheid om (op gepaste afstand) kennis te maken met onze mooie boerderij en de mede herenboeren.

Wat kun je allemaal verwachten?

We verklappen nog niet alles maar er vindt uiteraard een officieel moment plaats. Verder is er voor jong en oud de gelegenheid om rond te lopen op het land, te zien hoe alles groeit en de dieren te ontmoeten. Alle Herenboeren gaan in een Smoelenhoek vastgelegd worden wat een mooie plek zal krijgen in de stal. De mini Herenboeren kunnen zich uitleven in de kleurhoek. En als afsluiter hebben we voor alle Herenboeren nog een leuke verrassing om mee naar huis te nemen. Voor thee, koffie en limonade wordt gezorgd.

Heel Goedentijd Bakt!

Ben je goed in taarten bakken en heb je misschien de afgelopen maanden ook al geëxperimenteerd met (hartige) taarten waar producten uit eigen grond in verwerkt werden? Of kwam het er nog niet van maar ga je graag de uitdaging aan? Dan is dit is je kans om mee te doen aan de eerste Goedentijd Taartenbak wedstrijd en je mede herenboeren te laten genieten van je bakkunsten, al dan niet met producten van ons eigen land! Elk openingsfeest wordt afgesloten met een winnaar en een prijsuitreiking. Geef bij het aanmelden voor deze dag aan of je meedoet aan de bakwedstrijd en wie weet word jij straks wel een van eerste winnaars van Heel Goedentijd Bakt!

Kom je graag naar het openingsfeest? Er is per tijdslot beperkt plek. Dus registreer hier met hoeveel personen je komt en of je een zelfgebakken taart mee neemt voor Heel Goedentijd bakt!

De tijden zijn van:

11.00 - 12.30 uur

13.00 - 14.30 uur

15.00 - 16.30 uur

De uitgifte zal die ochtend ook gewoon plaatsvinden van 11.00 - 13.00 uur.

Vanwege de corona-regels van het RIVM kunnen we het feest helaas niet naar binnen verplaatsen bij slecht weer. Dus hou die dag goed de weersvoorspelling in de gaten en pas je kleding erop aan.

We zien jullie graag allemaal op 26 september!

Delen met vrienden

Locatie

Goedentijd 59

59 Goedentijd

5131 NS Alphen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen