€ 18,08 – € 142,78

OpenluchtHotel aan de RIJN 20 juni - Silentium Burcht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Burcht van Leiden

5 Van der Sterrepad

Burchtsteeg 4

2312 EK Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit jaar wordt de burcht van Leiden tijdens het van RIJN FESTIVAL voor drie nachten omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel. De monumentale burcht ligt als een parel verscholen tussen de Oude en Nieuwe Rijn en vormt een oase van rust in het centrum van de stad. Op deze dagen vormt het ook het kloppend hart van het OpenluchtHotel waar in een sfeervolle ambiance culturele en romantische ontmoetingen plaats kunnen vinden. Het avondprogramma verschilt per avond, maar staat altijd garant voor een wonderlijke mix van poëzie, muziek, dans en mindfulness*. U kunt als avontuurlijke hotelgast slapen in een unieke, door een kunstenaar ontworpen openlucht hotelkamer die zich in of rondom de burcht bevindt. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt en er een heerlijk ontbijt in de ochtend voor u klaarstaat.

*Silentium Burcht (20 juni) een plek die tijd en ruimte biedt om samen met anderen tot jezelf te komen. Deze avonden bieden we een avontuurlijk programma aan waarbij je zintuigen geprikkeld worden en je weer even helemaal terugkomt in het hier en nu.

Onder de monumentale bomen op de burcht gaat zich een ritueel voltrekken waarbij de dag overgaat in de nacht. Het tijdstip waarop mensen willen gaan slapen, maar de vreemde creaturen van de nacht beginnen te ontwaken. In het wonderlijke schouwspel dat dan ontstaat vloeien natuur, cultuur en wellbeing samen.
De avond wordt afgesloten met een klank concert. Genieten van prachtige harmonieën, geluiden van tempelbellen, klankschalen, gongs en vele andere natuurinstrumenten in de openlucht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Burcht van Leiden

5 Van der Sterrepad

Burchtsteeg 4

2312 EK Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen