€ 16,67 – € 137,11

OpenluchtHotel aan de RIJN 21 juni - Poëzienacht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Burcht van Leiden

Burchtsteeg 4

2312 EK Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit jaar wordt de burcht van Leiden tijdens het van RIJN FESTIVAL voor drie nachten omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel. De monumentale burcht ligt als een parel verscholen tussen de Oude en Nieuwe Rijn en vormt een oase van rust in het centrum van de stad. Op deze dagen vormt het ook het kloppend hart van het OpenluchtHotel waar in een sfeervolle ambiance culturele en romantische ontmoetingen plaats kunnen vinden. Het avondprogramma verschilt per avond, maar staat altijd garant voor een wonderlijke mix van poëzie, muziek, dans en mindfulness*. U kunt als avontuurlijke hotelgast slapen in een unieke, door een kunstenaar ontworpen openlucht hotelkamer die zich in of rondom de burcht bevindt. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt en er een heerlijk ontbijt in de ochtend voor u klaarstaat.

De Poëzienacht is een avond vol poëzie die geschreven is en wordt voorgedragen door diverse dichters. Het programma is ontstaan in samenwerking met Anne ter Beek en Christiaan van Minnen (INDEX Poetry, Leiden) en Han Ruijgrok (Stichting Leids Literair Landschap).

Er zullen inspirerende, ontroerende en verrassende bijdragen te horen en zien zijn van o.a. Ingmar Heytze, Saskia Stehouwer, Ellen Deckwitz, Thomas Möhlmann, Gilles Mentré, Cees van Hoore, Joost Baars (VSB poëziewinnaar), Martin Aart de Jong en de winnaars van de gedichtenwedstrijd van de Universiteit.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door de swingende en avontuurlijke klanken van de band Dr. Jordan Institute, met o.a. Nicole Jordan, Mark Tuinstra en Stefan Kruger in de gelederen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Burcht van Leiden

Burchtsteeg 4

2312 EK Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen