Gratis

Opgemaakt worden als visagie model? (regio utrecht - eigen vervoer)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feel good visagie

Maarssenbroeksedijk 17

utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hallo!

Ik ben Agneta Kasdjo-Nefs en wil jullie hulp vragen met het vinden van gezichtsmodellen voor mijn opleiding visagie. De komende 16 weken heb ik iedere maandag avond een vrouwelijk gezicht model nodig, en ieder les een ander model, leeftijd vanaf 16 jaar.

Waarom er iedere les een ander model nodig is, heeft te maken met ervaring opdoen. Door op zo veel mogelijk verschillende vormen gezichten te oefenen kan ik mijn make-up techniek perfectioneren en me voorbereiden op het eind examen. Ben jij geinterresseerd om opgemaakt te worden of ken je iemand die dat graag zou willen

Je kunt ook altijd contact met me opnemen als je prive thuis opgemaakt wil worden voor bijvoorbeeld een gala avond, of speciale gelegenheid, schoolfeestje etc.. Ik vindt het super leuk om mensen op te maken en hoe meer ik kan oefenen, des te meer ervaring ik kan opdoen.

De opleiding is in Maarssen, Feel Good Visagie, adres Maarssenbroeksedijk 17, 3542 DL Utrecht. Het is ongeveer 10 minuten rijden vanuit Utrecht Leidsche rijn.

De les is van 19:15 -22:00 u, het opmaken van de modellen begint pas om 20:15 u. Dus voor die tijd zitten de modellen in een appart kamer. Er is koffie, thee en magazines om de tijd te doden, en om 20:15 worden de modellen naar de visagie ruimte geroepen om opgemaakt te worden. Als je met mij mee wil rijden kan dat uiteraard, ik vertrek om 19u van huis. En als je het liefst pas tijdens de opmaak tijd om 20:15 aanwezig wil zijn, kun je ook met eigen vervoer erheen.

Dit zijn de data’s dat ik een model nodig heb. Kun je op 1 van de data’s met me mee meld je dan aan! Alvast bedankt!!!

Ma 16, 23, 30 oktober

Ma 6, 13, 20, 27 november

Ma 4, 11, 18 december

Ma 8, 15, 22, 29 januari

Ma 5, 12, 19 februari


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feel good visagie

Maarssenbroeksedijk 17

utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen