Gratis

Opnames Snowapple's miniatuurtheater

Beschrijving van het evenement
Op vrijdagmiddagen biedt de muziektheatergroep Snowapple een kijkje achter de schermen bij het maken van hun muziektheater op film.

Over dit evenement

In het monumentale theater 't Zonnehuis werkt Snowapple aan een bijzondere videoproductie. De productie bestaat uit een reeks miniatuurtheater voorstellingen die op film worden gezet met behulp van een greenscreen. De video's worden deze zomer gepresenteerd aan filmfestivals en kunst platforms. Ze zijn gebaseerd op het meest recente muziektheaterstuk van Snowapple; 'Mr Moon', een vrolijk en kleurrijke cabaretvoorstelling, die op luchtige wijze kritisch is op onze maatschappij.

't Zonnehuis en Snowapple nodigen je uit om een kijkje achter de schermen te komen nemen bij het maken van deze reeks miniatuurtheater op film. Elke vrijdag, vanaf 5 juni, opent 't Zonnehuis haar deuren voor publiek. Van 16:00-18:00 kan iedereen met een reservering in de Blauwe Zaal van 't Zonnehuis komen kijken. Laurien en Nora, leden van Snowapple, laten zien hoe ze werken met een green screen en beantwoorden je vragen.

Snowapple is een multidisciplinair, internationaal muziektheater gezelschap. De thuisbasis is Amsterdam, maar de leden wonen overal ter wereld en komen samen voor shows en optredens. De genres zijn divers; pop, folk, opera en experimentele cumbia, maar ook mime en poppenspel. Al deze diversiteit brengt een uniek geluid en schouwspel. De voorstellingen bevatten onderliggend vaak serieuze onderwerpen, en misstanden uit de maatschappij worden aan de kaak gesteld. Normaal gesproken reist Snowapple de hele wereld over voor optredens en shows. Nu dit niet kan, willen ze het publiek trakteren op een kijkje achter de schermen van hun laatste project.

Wij houden ons aan alle voorschriften en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM en denken aan de gezondheid en veiligheid van publiek, musici en medewerkers.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen