OPSCHUDDING!

OPSCHUDDING!

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Quintus Kampen

Vloeddijk 38

8261 GC Kampen

Netherlands

Kaart bekijken

OPSCHUDDING! is een evenement voor bestuurders, leden en trainers binnen alle sportaanbieders in de gemeente Kampen. Beweeg je vereniging!

Over dit evenement

Wij willen tijdens OPSCHUDDING letterlijk mensen wakker schudden dat het anders kan, misschien wel moet! We gaan kijken hoe we de bestuursstructuren en de trainerskwaliteiten kunnen verbeteren door uitdagende workshops en een overvolle informatiemarkt en fondsenplein. Zo hopen we voor de toekomst bij te dragen aan vitale sportaanbieders in Kampen!

De deuren gaan open om 18.30 en sluiten om 23.00 uur, waarbij het programma loopt van 19.00 tot 21.45 uur, dus er is voldoende tijd om ervaringen te delen en te netwerken. We beginnen met een inleiding van communicatiestrateeg Ferenc van Damme, die zijn visie op de toekomst voor ons schetst. Daarna zijn er twee workshoprondes van 45 minuten en de gehele avond is het fondsenplein en informatiemarkt toegankelijk.

Overzicht workshops (onder voorbehoud):

1. Geld genereren

2. 4 inzichten voor trainers

3. Het moet heel snel heel anders

4. Werken met een Clubkadercoach

5. Sociale Veiligheid

6. Welkom op de Club!

Overzicht organisaties informatiemarkt/fondsenplein (onder voorbehoud):

* SportNLGroen (Duurzame sportaccommodaties) * TeamFit (Gezonde Sportomgeving) * St. Kampen Inclusief (Toegankelijkheid) * NOV (Wet- en Regelgeving) * Salland Verzekeringen (Clubactie) * NOC Lokaal Adviseur Sport (ondersteuningsadvies) * Provincie Overijssel Initiatievencoach * Home of E-Sports * Sam& (Jeugdsportfonds/Meedoenbon) * Uniek Sporten * Rabobank (Clubsupport) * Sportservice Kampen * Sportraad Kampen

Binnenkort meer informatie op www.opschudding.club

Delen met vrienden