Gratis

Optimale klantervaring met Ben Vloon van Crowd and Company

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Auditorium

Stenden Hogeschool

Rengerslaan 8

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vraag jij je wel eens af waarom de klantenservice van de Primark of H&M op de derde etage zit? En waarom heel veel bedrijven praten over ‘de eindklant’ en niet over ‘de beginklant’? Of waarom je, als je een email stuurt aan een bedrijf, je ‘over 5 dagen’ een reactie ‘mag’ verwachten? En waarom je 2000 Facebook-fans hebt maar je webstore matig converteert?

“De klant centraal”, veel organisaties roepen het, maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar startte in augustus 2011 Crowd and Company. “De klant centraal” is wat ons betreft achterhaald, want dat gaat nog steeds over de organisatie zelf.

Klanten verwachten meer toegevoegde waarde, een optimale klantervaring en interactie op de momenten dat zij dat willen en binnen de kanalen die zij kiezen. En daarom vinden wij dat organisaties een plek moeten verdienen in het dagelijks leven van hun klanten en andere stakeholders!

Wij geloven dat optimale klantervaringen doorslaggevend zijn om onderscheidend te worden, te zijn en te blijven.

Samen met onze opdrachtgevers werken wij iedere dag aan van ‘buiten’ naar ‘binnen’ en ontwikkelen wij inspirerende, creatieve ideeën en verbeter-dingen in een logische volgorde en in een kloppend geheel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Auditorium

Stenden Hogeschool

Rengerslaan 8

Leeuwarden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen