Gratis
Optimist on Tour Almere - woensdag 1 juni 2022

Optimist on Tour Almere - woensdag 1 juni 2022

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

View Almere

1 Bergsmapad

1324 ZK Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Bij Optimist on Tour, het landelijk rondreizend watersportevenement van het Watersportverbond, maken kinderen gratis kennis met watersport.

Over dit evenement

In mei meren we aan in Almere! Samen met de Schoor organiseren we 31 mei t/m 4 juni deze editie van Optimist on Tour. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag komen er overdag basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Vanaf 15:00 is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. Daarnaast is er zaterdag de hele dag ruimte voor alle kinderen uit de omgeving!

Sinds de start in 2014 hebben bijna 117.000 kinderen via Optimist on Tour kennisgemaakt met de watersport. Veel van deze kinderen hebben vervolgens een stap gemaakt naar een lokale watersportvereniging en/of vaarschool.

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Kom je het ook een keer proberen?

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen