Opvoedcafé - de feestdagen
Gratis
Opvoedcafé - de feestdagen

Opvoedcafé - de feestdagen

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je opvoeder en maak je je wel eens zorgen over (de ontwikkeling van) je kind? Heb je vragen over de opvoeding? Zou je willen weten hoe andere ouders het aanpakken? Of zoek je gewoon een fijne plek om bewust met het ouderschap bezig te zijn? In de Bibliotheek in Eindhoven is elke zes weken het Opvoedcafé – de plek om informeel samen te zijn en professioneel advies te krijgen. Deze maand is het thema: Opvoeden doe je zo!

De Bibliotheek Eindhoven organiseert het Opvoedcafé samen met kindercoach en opvoedkundige Tamara van Wijgerden van Studio KIND. Elke zes weken behandelt Van Wijgerden een thema. Daarnaast is het Opvoedcafé ook een plek waar opvoeders elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten om onderling tips en ervaringen uit te wisselen.

Zo biedt de Bibliotheek Eindhoven ruimte om de opvoeding van je kind bespreekbaar te maken. Voor gerichte vragen of om eens te horen hoe andere ouders het aanpakken. Want: je staat er als opvoeder niet alleen voor.

Het thema op woensdag 16 november: de feestdagen

December komt er weer aan. Een tijd vol cadeautjes, het Sinterklaasjournaal, lekker eten, gezelligheid en samenzijn. Soms wordt het echter allemaal teveel en is je kind lange tijd hyper, overprikkeld, moe of boos. Hoe behoud je tijdens deze dagen evenwicht, zodat jij of je kind niet overspoeld raken?

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen