Oracle Hyperion Close Up! Q4 2016
Gratis
Oracle Hyperion Close Up! Q4 2016

Oracle Hyperion Close Up! Q4 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Park de Werve 1

2274 Voorburg

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Benieuwd naar de nieuwste mogelijkheden rondom Oracle Hyperion? Kom op 16 november naar de Oracle Hyperion Close Up en wordt in één middag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. Het thema van de dag is “How do they do it?”. Meerdere klantverhalen zullen de revue passeren, elk met hun eigen karakteristieken en uitdagingen.

 

Programma

14:00 Ontvangst

Je wordt opgevangen door je gastheer of gastvrouw en maakt kennis met vakgenoten in een ontspannen setting.

 

14:30 – 15:00 Welkom bij Finext

Edwin van Dalen, senior consultant bij Finext Performance Management, heet je persoonlijk welkom op de Close Up. Edwin praat je vervolgens bij over onze recente projecten en de laatste ontwikkelingen in het Oracle performance management portfolio.

 

15:00 – 15:45 EPM Platform bij Fugro

Koen Corstjens van Fugro neemt je mee in zijn ervaringen met de Hyperion Enterprise Performance Management oplossingen. Wat is de visie van Fugro; wat is de waarde van een EPM-platform in woelige tijden? Welke stappen heeft Fugro al gezet? Wat waren de ervaringen en wat zijn de plannen? Welke lessen kunnen andere trekken?

 

 15:45 – 16:15 Pauze

Genoeg tijd voor een hapje en een drankje.

 

16:15 – 17:00 Maak een keuze uit de volgende subsessies!

 

A. Data Integratie: Van FDM naar FDMEE

Walter Smit en Victor Brandsema van Finext performance management bespreken een aantal uitdagende praktijkverhalen rondom thema data integratie. In een steeds complexer wordende wereld kiezen veel organisaties voor een migratie van FDM naar het nieuwe FDMEE. Nieuwe functionaliteiten en het maken van slimme designkeuzes zijn hierbij van groot belang. Wat zijn de best-practices? Zijn er waardevolle lessen geleerd?

 

B. Plannen en forecasten bij VDL Nedcar

Martijn Hesp, management controller bij VDL Nedcar en Stephan de Wit van Finext performance management vertellen hoe deze Limburgse bouwer van BMW’s Mini-coopers zich losworstelde uit de wirwar van spreadsheets en samen met Finext op zoek ging naar een stabiele betrouwbare planningsoplossing.

 

C. XBRL Reporting: de nieuwe standaard

Vanaf 2017 zijn veel organisaties of entiteiten per wet verplicht om hun jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel door middel van XBRL. Jan Nico De hoop van Finext Performance management praat je hierover bij en geeft antwoord op vragen als: “Hoe kan een XBRL bestand effectief gegenereerd worden in Oracle Hyperion Disclosure Management?” en  “Hoe kan ik naast XBRL ook tegelijkertijd mijn rapportageprocessen optimaliseren?”.

 

17:00 – 18:00 Borrel en Walking Dinner

Geniet van de sfeer in ons paviljoen en praat na over de ervaringen van de dag met andere deelnemers en Finexters. Je kunt uiteraard gebruik maken van de uitgebreide catering.

 

Voor wie is dit interessant? 

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in Oracle Hyperion producten in de volgende functies:

- Managers Reporting en (Group) Controllers 

- Business & Financial Controllers 

- IT-managers en Finance Managers 

 

Details 

Tijdstip: Woensdag 16 november, 14:00 uur tot en met 18:00 uur (incl. walking dinner) 

Locatie: Park de Werve 1, 2274 ES in Voorburg. 

Parkeren: Parkeren kan kosteloos bij de locatie. 

Investering: Deelname kost 249,- EURO per deelnemer, voor klanten of genodigden is een kortingscode voor kosteloze deelname beschikbaar. 

 

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten. 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Park de Werve 1

2274 Voorburg

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen