€ 27,41

Oranje markt - Koningsdag 2020 - Nuenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Park (Nuenen)

5671 GB Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Net als voorgaande jaren zet het Oranje Comite Nuenen zich in voor de jaarlijkse Oranje markt. Dit doen we in samenwerking met de Scouting, muziek verenigingen, speeltuin De Kievit, EHBO Nuenen, Park Horeca en veel vrijwilligers. Ook dit jaar is er weer een Oranje Markt waarbij we hopen dat het maar een weer een gezellige markt zal worden.

Hele kramen:

We werken met hele kramen. Dit is plantechnisch eenvoudiger en mocht je toch een halve kraam wensen - dan kun je zelf zoeken naar iemand om je kraam mee te delen!. Het delen van een kraam of naast een vriend of vriendin staan heb je hierdoor ook eenvoudig zelf in de hand door meerdere kramen als één opdrahct te plaatsen.

Naast elkaar staan?

Bestel dan meerdere kramen in één bestelling.

Dagplanning:

We starten 's ochtend in de Kievit waar je je fiets, bolderkar, paard, skateboard en wat nog meer kunt versieren om daarna deel te nemen aan de Oranje optocht.

  • Opbouw: vanaf 10.00 - 11.00

  • Park Auto vrij: 11.15

  • Afbouw: 17.00


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Op onze facebook pagina worden voorafgaand aan Koningsdag de aanrijd routes gepubliceerd. De aanrijdroute is in ieder geval vanuit de Park naar de Parkstraat toe (dus vanuit Comigo tegen het verkeer in). Deze wordt strikt gevolgd om zodoende het verkeer te structureren.

Parkeren: In Nuenen centrum geldt een blauwe zone echter Koningsdag is nationale feestdag waardoor de blauwe zone op 27 april niet van toepassing is.

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

De Oranje Markt is een markt gericht op kinderen en gezinnen waarbij artikelen/ producten tegen kleine prijsjes verkocht worden. Commerciele handel hoort niet op deze markt thuis.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Heb je vragen dan kun je deze stellen via facebook of via email bestuur@oranjecomite-nuenen.nl

Wat is het restitutiebeleid?

Kramen worden vooraf door het Oranje Comite besteld en betaald. Mocht je onverwacht niet kunnen dan vervalt je kraam en het recht op restitutie van je betaling.

Afval/ recycling/ hergebruik:

Het GoedHet Oranje Comite werkt dit jaar samen met Het Goed. Het Goed heeft een locatie in nabijheid van de container waar herbruikbare en recyclebare materialen kunnen worden aangeboden zoals textiel, electronica en complete herbuikbare producten.

Heb je vragen of suggesties, laat het ons weten via bestuur@oranjecomite-nuenen.nl

Alvast veel plezier

Oranje Comite Nuenen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Park (Nuenen)

5671 GB Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen