€ 35,17

Organisatievibe ~ De Organisatie van de Toekomst (nog maar 21 tickets)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AFAS

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kom naar de boeklancering + inspirerende avondseminar op dinsdag 19 november 2019 met topsprekers Arjen Banach en Jochem Uytdehaage!

Over dit evenement

O r g a n i s a t i e v i b e ~ Inspirerend werkgeverschap & Innovatief Ondernemerschap!

Sommige organisaties hebben het... een vibe die je voelt als je er rondloopt. Het gevoel dat je graag langer op die plek zou willen blijven. Organisaties waar je energie kríjgt in plaats van kwijtraakt. Een werkomgeving waarin mensen wíllen zijn in plaats van moeten zijn; het is een uitdaging maar ook een must voor iedere organisatie in deze snel veranderende wereld. Daarnaast is vernieuwing meer dan ooit van essentiële waarde; innoveren om in de wereld van morgen nog meer waarde toe te voegen!

Energie is de verbinding in deze twee uitdagingen. Letterlijk vertaald betekent energie het vermogen om verandering te kunnen bewerkstelligen. Tijdens deze avond word je geïnspireerd over het bij elkaar brengen van cultuur en energie. Hoe bouw je nu écht een cultuur waarin medewerkers energie krijgen van het werk dat ze doen en van de omgeving waarin ze werken? Een inspirerende organisatiecultuur die energie losmaakt als brandstof om te blijven vernieuwen.

We nemen je graag mee in een positieve vibe, de vibe waarin energie op de werkvloer de belangrijkste voorspeller is voor het succes van organisaties in een snel veranderende wereld.

Vergeet organisatieverandering, ontwikkel je organisatievibe!

AFAS

Dit energieke avondseminar vindt plaats in het Da Vinci-theater van AFAS; een vooruitstrevende organisatie die veel waarde hecht aan bedrijfscultuur en innovatie, kortom: een inspirerende omgeving voor dit event! Tijdens de opening van het avondprogramma, zal AFAS jullie kort meenemen in hun interessante bedrijfscultuur.

Sprekers

ARJEN BANACH

De avond wordt geleid en is het initiatief van Arjen Banach; expert en veelgevraagd spreker op het gebied van verandering & innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Tijdens het seminar zal Arjen vertellen over het belang van energie in transformaties van organisaties. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op ‘winnende’ organisaties van de toekomst, vertelt hij met genoegen hoe je die energie kan toevoegen en mensen in beweging krijgt richting een organisatie die zorgt voor enthousiaste klanten en medewerkers.

JOCHEM UYTDEHAAGE

Na zijn Olympische schaatssucces in 2002 heeft Jochem nationaal en internationaal nog enkele mooie titels op het ijs gewonnen. Toch durft hij met stelligheid te zeggen dat met zijn huidige kennis over duurzaam presteren, hij nog vele jaren langer succesvol mee had kunnen draaien in de schaatssport. Jammer genoeg is hij in 2007 gestopt met schaatsen. Sinds 2009 houdt Jochem zich bezig met hoe optimaal te kunnen presteren in het leven, de zakelijke omgeving en in de sport; een rijker leven leven. Sleutelwoorden hierbij zijn: vitaliteit, zingeving en het bewustzijn over jouw eigen leefstijl. Het draait om de balans in jouw leven en om een juiste balans tussen inspanning en ontspanning, balans in presteren en herstellen. Oftewel: duurzaam presteren, een absolute vereiste voor toekomstgericht werken.

Ontvang het boek ‘Organisatievibe’ om thuis rustig verder te lezen over toekomstgericht werken!

Energie als het vertrekpunt van verandering en innovatie!

Tijdens het seminar zal Arjan Banach zijn nieuwe boek ’Organisatievibe’ presenteren. In de voorafgaande jaren heeft Arjen veel onderzoek gedaan en organisaties ontmoet die voorop lopen op het gebied van inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap in de combinatie energie en cultuur. De 6 principes in het boek laten zien hoe je een organisatievibe voor je kunt laten werken. Banach vertaalt in dit boek de bedrijfsstrategieën van succesvolle organisaties naar praktische lessen op het gebied van innovatief ondernemerschap en inspirerend werkgeverschap.

Heel graag tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AFAS

Philipsstraat 9

3833 LC Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen