Gratis

Meerdere data

Orgelserie zaterdagmiddagmuziek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hartelijk welkom bij de zomerorgelserie in de Domkerk. Elke zaterdagmiddag in juli en augustus is er om 15:30 uur een orgelconcert.

Over dit evenement

Alvorens u aan te melden, leest u svp eerst de onderstaande informatie

Het programma (elk concert duur ongeveer één uur):

4 juli Openingsconcert met drie Utrechtse kathedraalorganisten (Wouter van Belle - Kathedrale kerk Ste. Catharina, Floris van Gils - Kathedrale Kerk Ste. Gertrudis en Domorganist Jan Hage)

11 juli Domorganist Jan Hage

18 juli Gerben Budding, organist Grote Kerk Gouda

25 juli Hayo Boerema, organist Laurenskerk Rotterdam

1 augustus Evan Bogerd, organist Westerkerk Amsterdam

8 augustus Domorganist Jan Hage

15 augustus Oud-Domorganist Jan Jansen

22 augustus Matthias Havinga, organist Oude Kerk Amsterdam

29 augustus Willeke Smits, organist Hooglandse Kerk Leiden

Houd u onze website en Facebookpagina in de gaten, waarop het laatste nieuws te lezen zal zijn.

Met dit formulier kunt zich aanmelden voor een zitplaats in een van de concerten van de orgelserie van de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk. Er zijn geen staanplaatsen.

Om u aan te melden voor meerdere concerten dient u dit formulier per concert te doorlopen.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels gelezen hebt en dat u zich eraan zult houden.

Er is een aantal richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die vermelden we hieronder.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

2. Het aantal zitplaatsen per concert is in juli en augustus nog beperkt tot 100 personen, exclusief alle vaste medewerkers aan het concert. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Domkerk via de hoofdingang en op vertoon van de bevestigingsmail van uw ticket op bijv. een smartphone, of een uitgeprinte reservering. Het bijwonen van de concerten zonder ticket is helaas niet mogelijk.

4. Uw naam- en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend verwijderen.

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Domkerk. Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot dezelfde gezinseenheid, dan mag u naast elkaar zitten. Als dat voor u geldt, kunt u dit bij uw reservering aangeven door in één bestelling het aantal benodigde tickets te bestellen

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de concerten te komen.

d. Wij vragen u voor uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen en zoveel mogelijk thuis van het toilet gebruik te maken.

e. Bij binnenkomst zal u door één van de vrijwilligers een plaats worden gewezen, u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee naar uw plaats te nemen. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Als u zich gezamenlijk heeft aangemeld kunt u wel naast elkaar zitten.

f. Ook bij het verlaten van de kerk vragen wij u de aanwijzingen op te volgen van de vrijwilligers. U gaat dan in omgekeerde richting weer naar buiten. Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om na te praten achteraf.

g. Een collectegift kunt u in één van de schalen bij de uitgang doen, of u kunt deze overmaken naar het rekeningnummer NL96 RABO 0187 4857 47 van Stichting Zaterdagmiddagmuziek Domkerk ovv datum van het concert, of ga naar onze iDEAL pagina. Alvast hartelijk dank!

U zult begrijpen dat dit veel van ieder van ons vraagt, en ook in het bijzonder van de vrijwilligers die dit gaan begeleiden. Wij vragen uw begrip en geduld voor situaties die niet meteen helder zijn, en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Vooral hopen we zo weer een goede eerste stap te kunnen zetten naar Zaterdagmiddagmuziekconcerten. Wij wensen u alvast mooie concerten toe!

Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: reserveringen@domkerk.nl

Voor overige vragen over de Zaterdagmiddagmuziek Domkerk kunt u ons bereiken via zaterdagmiddagmuziek@domkerk.nl

Delen met vrienden

Locatie

Domkerk

Domplein

3512 JE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen