Gratis

Origami Community

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CODA Apeldoorn

299 Vosselmanstraat

7311 CL Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bijeenkomst origami papiervouwkunst | Kennisdelen & experimenteren | Voor beginners en gevorderden, 15+ jaar| Gratis (online registreren)

Over dit evenement

Steve en Mark zijn jouw gastheren in de wonderlijke wereld van de papiervouwkunst. Ze helpen nieuwsgierige starters in de origamikunst bij het leren van basisvaardigheden. Gevorderde origamisten kunnen de mogelijkheden van de lasersnijder verkennen; een onmisbaar gereedschap bij het experimenteren met tesselations!

Origami beoefenen is mindful en creatief. Ontdek of de community iets voor jou is! Het is gratis en vindt elke eerste donderdag van de maand plaats. Wil je eerder aan de slag? Op het YouTube kanaal van de community vind je leuke basis-vouwtechnieken, voorgedaan door Steve.

Tijdens de editie van donderdag 4 november gaan we aan de slag voor kerst! Bedenk, ontwerp, snijd, vouw en bouw de mooiste accessoires voor huis en boom.

In verband met een maximum aantal plekken vragen we je vooraf te registreren. Kun je onverhoopt niet komen? Meld je dan af met een reply op je reservering? We kunnen dan je plek openzetten voor een andere deelnemer.


		Afbeelding van Origami Community

		Afbeelding van Origami Community
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CODA Apeldoorn

299 Vosselmanstraat

7311 CL Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator CODA

Organisator van Origami Community

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen