€ 35,01 – € 59

Orthica Health Science Congres 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 35,01

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Inschrijven voor het Orthica Health Science Congres kan tot 14 september 18:00 uur.

Over dit evenement

GEHEEL WETENSCHAPPELIJK ORTHICA HEALTH SCIENCE CONGRES

Het online Orthica Health Science Congres van dit jaar is voor therapeuten, diëtisten, artsen en alle andere gezondheidsprofessionals die hun kennis over de relatie tussen voeding en psyche actueel willen houden. Inspirerende sprekers delen de meest recente informatie over onderzoek naar leefstijl, darmen, emoties en het brein.

Voeding in relatie tot een gezonde geest

Voedsel heeft een grote invloed op mentale gezondheid. Voeding bepaalt mede hoe we ons voelen, hoe we denken én hoe we ons gedragen! Andersom zijn de psyche en het brein ook factoren die een grote invloed hebben op het eetpatroon. Uit onderzoek is gebleken dat ongezond eten kan leiden tot ontstekingen in het brein (neuro-inflammatie). Dit kan bijdragen aan de ontwikkeling van concentratieproblemen, angst, depressie, en gedragsstoornissen zoals ADHD en autisme.

Maar welk mechanisme zit hierachter? Welke rol speelt de darm-brein-as?

Wat is er bekend over de relatie tussen voeding, specifieke voedingsstoffen en psychische aandoeningen en wat kunnen we leren van ervaringen uit de dagelijkse praktijk? Welke mogelijkheden zijn er om cliënten met psychische aandoeningen te ondersteunen bij verandering van eetgedrag? Volg het online congres en krijg antwoord op deze vragen. "

Delen met vrienden

Datum en tijd

Restitutiebeleid

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen