€ 19,95

Orthica Online Expert clinic 2021

Venster Acties en details

€ 19,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Lorum ipsum

Over dit evenement

Mentale gezondheidsproblemen vormen een zware last voor de samenleving. Ondanks decennia van onderzoek naar mogelijke behandelvormen blijft het aantal mensen dat door emotionele problemen gestoord wordt in het dagelijks functioneren, groeien. De realisatie dat zowel psychische problemen als lichamelijke klachten hun oorsprong kunnen vinden in de darmen, emotionele trauma’s en stress begint steeds meer te komen. Dit zijn belangrijke uitgangspunten, omdat het bestrijden van symptomen met medicatie of ingrepen niet altijd een oplossing is.

In deze digitale Expert Clinic gaan Laura Steenbergen, Laura Fobler en Lianne Weggemans in op verschillende technieken waarmee cognitieve en emotionele reacties op stress kunnen worden verminderd: het inzetten van de microbiota-darm-as en probiotica en Emotional Freedom Techniques. Aan de hand van wetenschappelijke literatuur en casuïstiek wordt belicht hoe u met behulp van kennis over de microbiota-darm-as, ‘kloppen’ of ‘tapping’ volgens de EFT en nutriënten kunt ondersteunen bij (langdurige) stress. Deze kennis kunt u gelijk de volgende dag inzetten in de praktijk.

Doe mee vanuit huis! U kunt deze digitale Expert Clinic volgen van achter uw eigen computer op elke gewenste plek. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met inloggegevens voor de live sessie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Orthica

Organisator van Orthica Online Expert clinic 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen