€ 112,82 – € 262,55

Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2021

Venster Acties en details

Vanaf € 112,82

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Oud & Nieuw aan boord bij P&O Ferries

Over dit evenement

Helaas is door de oplopende COVID besmettingen het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug afgeblazen. P&O Ferries beraadt zich nog over het al dan niet doorgaan van het feest aan boord. Voor nu hopen we dat er beter nieuws komt op de persconferentie van 3 december. Indien de restricties het niet toelaten het feest aan boord te organiseren heeft u recht op een volledige vergoeding van reeds betaalde arrangementen. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten.

Wil je in 2021 zeker zijn van een spetterend Oud en Nieuw feest boek dan nu alvast je verblijf voor een feest aan boord met live entertainment . Gezellig met familie en vrienden aan boord van een schip oudejaarsavond vieren, heerlijk dineren, oliebollen eten en met champagne het nieuwe jaar inluiden? Dan hebben wij een topfeest voor jou! Live entertainment met de Holland Show Band en een heerlijk bed binnen handbereik om uit te rusten na afloop? Stap aan boord in Europoort en vier Oud en Nieuw aan boord bij P&O Ferries.

https://www.poferries.com/nl/algemene-voorwaarden/promotional

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Europoort Rotterdam

Luxemburgweg 2

Havennummer 5805

3198 LG Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator P&O Ferries

Organisator van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2021

P&O Ferries onderhoudt de meeste overtochten naar het Verenigd Koninkrijk, met een dagelijkse nachtelijke passagiersdienst Rotterdam en Hull en met 23 overtochten per dag, tussen Calais en Dover en met de verbindingen Liverpool-Dublin en Cairnryan-Larne op de Ierse Zee.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen