Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022

Venster Acties

Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022

Oud & Nieuw mini cruise P&O Ferries

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Europoort Rotterdam Luxemburgweg 2 Havennummer 5805 3198 LG Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 19 uren
  • eTicket voor mobiel

Op zoek naar knallend Oud & Nieuw feest met live entertainment?

Wil jij gezellig met familie en vrienden aan boord van een schip oudejaarsavond vieren, heerlijk dineren, oliebollen eten en met champagne het nieuwe jaar inluiden? Dan hebben een topfeest voor jou! Wat denk je van het perfecte uitzicht op Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug*, live entertainment en een heerlijk bed binnen handbereik om uit te rusten na afloop? Stap aan boord in Europoort en vier Oud en Nieuw aan boord bij P&O Ferries. Een geweldige belevenis!

Voor snelle beslissers hebben wij nu een special aanbod van €10 korting per persoon (vanaf €99!). Selecteer jouw ticket en de korting zal direct worden toegepast bij het gekozen ticket. Aanbod is geldig vanaf 1 t/m 30 september 2022.

Tip; Vergeet je paspoort/ID niet!

VIP-arrangement; voor €71 extra geniet je van een 4-gangendiner en een heerlijk buffet nieuwjaarsontbijt in ons a la carte restaurant. Je slaapt ook in stijl een luxueuze Clubhut. Dit arrangement is de ultieme beleving voor een jaarwissling om nooit te vergeten. Het diner zal aan tafel worden geserveerd en het ontbijt bestaat uit een zelfservice buffet.

* weersafhankelijk, Zie Algemene en Promotionele voorwaarden

Promotionele voorwaarden:

De getoonde prijzen zijn uitsluitend geldig voor het Oud & Nieuw feest op de Pride of Rotterdam op 31 december 2022. Boekingen dienen voor 30 december gemaakt te zijn. De getoonde prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen in een 2 persoons binnenhut met stapelbed. Toeslagen zijn van toepassing voor 1-persoons boekingen, ander hut types en dineren bij ons aan boord. P&O Ferries houdt zich aan de ten tijde van het evenement geldende COVID-19 maatregelen als gesteld door de Nederlandse overheid. Indien wij door COVID gerelateerde omstandigheden het event moeten annuleren, worden reeds betaalde arrangementen volledig gerestitueerd. Bij reservering van het buffet restaurant t.t.v. de boeking heb je keuze uit optie 1 (17.30-19.30.uur), of optie 2 (20.00-22.00 uur). Voor grote groepen kunnen wij geen garantie geven voor de gemaakte tijdkeuze. Minimum adviesleeftijd is 12 jaar i.v.m. programmering voor volwassenen. Wegens veiligheidsvoorschriften is het verboden vuurwerk mee te nemen. Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Inchecken kan tot uiterlijk 19:30 uur. Kleding advies is feestelijk. Bij onvoldoende deelname behoud P&O Ferries zich het recht om het Oud & Nieuw feest te annuleren tot uiterlijk 17 december 2022 met restitutie van de betaalde arrangementprijzen. Op basis van de actuele weersverwachting, bepaalt de kapitein op de avond zelf of er al dan niet naar Rotterdam centrum gevaren gaat worden. Indien varen niet mogelijk is, blijft het schip afgemeerd liggen bij de P&O Ferries Terminal in Rotterdam/Europoort en zal het Oud & Nieuw feest aan boord gewoon doorgaan. Restitutiegeld voor de betaalde arrangementen is dan niet mogelijk. Het is niet mogelijk van boord te gaan nadat de loopbrug is ontkoppeld tot de volgende ochtend. Bij afvaart naar en aanmeren in Rotterdam Centrum is het ook niet mogelijk aan/van boord te gaan. Parkeerplaats bij P&O Ferries terminals in Rotterdam is gratis. Vertrektijden van afvaart, programma en route zijn onder voorbehoud. Indien u om wat voor reden dan ook zelf wilt annuleren worden arrangementen niet terugbetaald. U dient dit zelf bij uw reisverzekering te declareren of u kunt het ticket doorverkopen aan iemand anders. Een naamwijziging doorvoeren is kosteloos. Volledige Promotionele Voorwaarden en Algemene Voorwaarden van toepassing en verkrijgbaar op poferries.com

Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022
Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022
Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022
Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022
Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022
Afbeelding van Oud & Nieuw Minicruise Rotterdam 2022