Verkoop beëindigd

Oudejaarsconference Villa Thalia 31-12

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Knal het jaar uit met LOL en sluit het jaar af met een vette glimlach. Topcabaretiers Nabil Aoulad Ayad en Tom Sligting blikken in een gierend tempo terug op het afgelopen jaar. Alles komt voorbij; nuchter, met humor én vooral een vette knipoog. Dit wordt een eindejaar om nooit meer te vergeten en op een manier zoals je dat van Villa Thalia gewend bent!

Tijdens deze laatste meest spraakmakende uren van 2018 wordt komisch vuurwerk wordt niet geschuwd! We garanderen je een avond vol show, de beste muzikale knallers uit 2018 door onze resident DJ’s, live performances, maar natuurlijk ook lekker eten en vooral heel veel bubbels.

Zin om samen met vrienden de laatste uren van het jaar te lachen, te gieren en niet te brullen. Proosten ons op alle foute en goede voornemens voor 2019...? Dan kunnen we over de eerste editie van de Villa Thalia Eindejaarsconference heel kort zijn: koop vandaag nog tickets!

Tickets:
Luxe Ticket: Luxe Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €49,99 (excl. servicekosten), inclusief een shared-dining arrangement, onbeperkt drank (bier, fris en wijn) en toegang tot de NYE afterparty (tot 05:00 uur)!
Regulier Ticket: Reguliere Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €19,99 (excl. servicekosten) en geeft je toegang tot de oudejaarsconference en de NYE afterparty Big Bang 2019!

Tijd:
De Oudejaarsconference vindt plaats tussen 20:00 uur en 22:30 uur.

Adresgegevens:
Villa Thalia
Kruiskade 31
3012EE Rotterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Thalia

Kruiskade 31

3012EE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen