OUDERS MEET UP: Groei mindset!

Venster Acties

OUDERS MEET UP: Groei mindset!

OUDERS MEET UP: Groei mindset!

Door De Bibliotheek Midden-Brabant

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 12 apr. 2023 20:00 - 21:00 CEST

Locatie

de Bibliotheek Berkel-Enschot Trappistinnentuin 77 5057DJ Berkel-Enschot Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur
  • eTicket voor mobiel

de Bibliotheek Berkel-Enschot

OUDERS MEET UP: Groei mindset!

Je kind roept “ik kan het niet!”, “het gaat me toch nooit lukken!”, of “dit is véél te moeilijk!”. Tja, na op repeat “van proberen kun je leren” te hebben gezegd weet je het zelf als ouder ook even niet meer. Je wilt je kind graag laten in zien dat een nieuwe vaardigheid tijd nodig heeft, dat het niet meteen hoeft te lukken en dat fouten maken bij het leerproces hoort. Je gunt je kind een groei mindset. Maar wat is dat precies en hoe kun je die stimuleren? Daar gaan we samen over in gesprek, als opvoeders onder elkaar. Ervaringen uitwisselen onder het genot van een kop koffie of thee. Lonneke Sanders deelt haar kennis en tips zodat je de avond afsluit met nieuwe inzichten en handvaten. Sluit jij ook aan?

Woensdag 12 april van 20.00 tot 21.00 uur

www.lonnekesanders.nl

Kinderboek Welpje en het verdwenen zonnetje bestellen? Een gesigneerd boek (met pootafdruk) bestel je door mij een mail te sturen of hier te klikken.

Of je bestelt een boek via je boekhandel, of grote webwinkels zoals bol.com

Over de organisator

De Bibliotheek Berkel-Enschot organiseert twee keer per jaar samen met professionals een groter event rondom Ouders MeetUp. Speciaal voor ouders met kinderen van 4 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan.