€ 25

Oumou Sangaré

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annabel

20 Schiestraat

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Podium Grounds, Rotterdam Unlimited (w.o. Zomercarnaval Rotterdam) en Poppodium Annabel slaan voor de eerste keer de handen in één om een speciaal concert te organiseren. Op zondag 7 april staat Mali’s trots Oumou Sangaré in de grote zaal van Annabel.

Oumou Sangaré, ook wel de Malinese Etta James genoemd, zal op 7 april een eenmalig optreden verzorgen in Nederland. De zangeres heeft inmiddels een flink muzikaal CV opgebouwd, inclusief een Grammy en performances op grote festivals. Zo stond Sangaré met haar politiek geladen muziek al eens op North Sea Jazz en Into The Great Wide Open.

Het concert wordt mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen Podium Grounds, Rotterdam Unlimited en Poppodium Annabel. Grounds, hèt podium in Rotterdam voor wereldmuziek, en Rotterdam Unlimited, de organisator van het grootste straatfestival van Europa, staan regelmatig vooraan om de beste acts uit alle werelddelen te boeken. Annabel sloot zich graag bij het tweetal aan om Oumou Sangaré een mooi podium te bieden.
De drie organisaties zijn van zins om op reguliere basis concerten te organiseren.Tickets gaan op vrijdag 15 februari om 10:00 in de verkoop voor €25 (incl. servicekosten) via www.annabel.nu/oumou-sangare

Annabel is een PIN ONLY venue.
Jongeren onder de 16 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. De minimumleeftijd voor dit concert is 12 jaar.
Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Annabel

20 Schiestraat

3013 AH Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen