Outdoor Cinema

Outdoor Cinema

Venster Acties en details

Vanaf € 14,30

Locatie

The Green House

16 Croeselaan

3521 CA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Een film in de openlucht bekijken, daar komt een soort magie bij vrij.

Over dit evenement

Een film in de openlucht bekijken, daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen, dat je nog niet naar huis toe hoeft. Zaterdag 9 juli organiseren we een exclusieve filmdag in samenwerking met Bavaria en Double Dutch in de openlucht naast restaurant The Green House. Tijdens de voorstelling laten we "The Biggest Little Farm" zien - een film over een koppel in Los Angeles die een duurzame boerderij begint. 

The Biggest Little Farm

John Chester en zijn vrouw Molly wonen in een klein appartement in Los Angeles. Molly is culinair recensent en chef-kok en droomt er al jaren van om een duurzame boerderij te beginnen waar ze haar eigen producten kan verbouwen. In 2011 verruilt het koppel de grote stad voor het platteland. In deze hartverwarmende documentaire volg je het koppel terwijl ze een stuk dor land ombouwen tot een unieke boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. De film is met Nederlandse ondertiteling.

Voorstellingen

Genieten van de film kan op zaterdag 9 juli op twee momenten:

  • Middagvoorstelling: starttijd 13.00 uur (ontvangst minimaal een halfuur van tevoren in verband met de bestelling van je drankje en duurzame snack)
  • Avondvoorstelling: starttijd 19.30 uur (ontvangst minimaal een halfuur van tevoren in verband met de bestelling van je drankje en duurzame snack)

De film wordt in de openlucht - onderaan de trap tussen het Knoopgebouw en restaurant The Green House - uitgezonden. Vergeet niet je eigen kussen mee te nemen: dit is jouw plek tijdens de voorstelling! Tijdens de voorstelling geniet je uiteraard van een hapje en drankje naar keuze uit ons restaurant.

Tickets 

Klik hier om jouw ticket(s) te reserveren. Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

  • Kinderen tot 12 jaar € 12,50 p.p. (inclusief de film, drankje naar keuze en duurzame snack)
  • Volwassenen € 19,25 p.p. (inclusief de film, drankje naar keuze en duurzame snack)

Bij slecht weer wordt het evenement uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd en krijg je het betaalde bedrag gerestitueerd.

Maak je filmvoorstelling compleet met een lunch of diner * 

Het is ook mogelijk om voorafgaande aan de filmvoorstelling een lunch of diner bij te boeken. Via onze reserveerkalender op de website (www.thegreenhouserestaurant.nl) kun je de optie 'Outdoor Cinema Lunch' of 'Outdoor Cinema Diner' selecteren.

  • Middagvoorstelling: lunch kan gereserveerd worden om 11.00 uur, je geniet van onze 'Easy Lunch' bestaande uit drie licht getoaste, belegde tartines, seizoenssoepje & fruitsalade appel-peer voor 15,50 p.p. (excl. dranken)
  • Avondvoorstelling: diner kan gereserveerd worden om 17.00 uur, je geniet van een 3-gangen diner voor 39,50 p.p. (excl. dranken)

* Indien je vegetarisch of vegan wenst, graag in het opmerkingsveld bij je reservering toevoegen. 

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen