Outdoor Workshop - A WALK IN THE PARK

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rosarium Vondelpark

Vondelpark

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tekensessies in de buitenlucht. Wandel met mij door het Vondelpark en ontdek dat je overal inspiratie kan vinden. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

Wanneer je met een open blik de wereld in kijkt, is inspiratie overal! De schaduwen van de bomen, de kleuren van bladeren, maar ook voorbij wandelende mensen. Het alledaagse kan je enorm veel input geven voor het maken van je eigen tekeningen en creaties. Samen maken we een wandeling door het Vondelpark en schetsen de dingen die we onderweg tegenkomen. Ik geef je enkele kijk en inspiratie oefeningen en zal je uitdagen en ondersteunen bij het tekenen van datgene wat jou in het moment raakt of inspireert. Een ontspannen middag wandelen en tekenen in de buitenlucht. Geschikt voor zowel volwasen als kinderen vanaf 8 jaar.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar vrije en vlotte handschrift. Zij heeft veel ervaring met live illustratie en is daar ooit mee begonnen door mensen ‘in het wild' te tekenen, gewoon op straat, in het park of in de trein. Tijdens deze middag neemt Sella je mee in dit proces, laat ze je inspiratie vinden in het alledaagse en zal je deze vastleggen in enkele vlotte schetsen op papier. Dit hoeft niet technisch perfect te zijn, het plezier in het kijken en creëren en het intuïtief en vrij tekenen staan centraal.

Deze workshop gaat door onder behoud van de weersomstandigheden. Een dag van te voren zal je een definiteve mail ontvangen met informatie over de doorgang, laatste info en de verzamelplek.

Kosten: €25,- incl. btw en materiaal

Locatie: De verzamelplek is het Rosarium in het Vondelpark

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Je bent vrij om eigen tekenmateriaal of een schetboek mee te nemen, maar dit hoeft niet. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende. Trek kleding aan die past bij de weersomstandigheden, schoenen waarop je makkelijk kan lopen en vergeet je niet in te smeren. Mocht je het fijn vinden om zittend in het gras te tekenen, dan is een kleedje mee nemen wellicht handig.

Covid-19

We zullen tekenen in de buitenlucht dus het besmettingsgevaar is nihil. De groep zal uit maximaal 15 personen bestaan zodat voldoende afstand gehouden kan worden. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Datum en tijd

Locatie

Rosarium Vondelpark

Vondelpark

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen