€ 32,04 – € 112,77

Over/Nieuw Academie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DÉ MANIER OM MAATSCHAPPELIJKE IMPACT TE MAKEN

Op 12 januari 2018 is de officiële start van de Over/Nieuw Academie. In vier sessies komen experts op het gebied van sociaal ondernemen je leren hoe je jouw idee, droom of ideaal om kunt bouwen tot uitvoerbare resultaten.


Sessie 1: Skills voor de toekomst

Samen met futuroloog Barbara van Veen werpen we een blik op het werken van de toekomst. Zij maakt ons eerst plezierig ongerust door haar nuchtere en verfrissende blik op de toekomst te delen. Met deze informatie ga je kijken naar jouw eigen droom, en wat voor invloed trends en ontwikkelingen daarop kunnen hebben.
12 januari: 15:00-18:00


Sessie 2: Bouwen aan je projectplan

Wina Smeenk, expert op het gebied van sociale innovatie en schrijver van het boek Shake it, helpt je om jouw droom vorm te geven met behulp vandesign thinking. Daarnaast ga je met onze eigen projectmethode Kick-Off aan de slag en zet je de eerste stappen in jouw persoonlijke projectplan. Aan het eind van deze sessie heb je de eerste mijlpalen geformuleerd richting jouw droom. En natuurlijk krijg je ons boek Kick-off mee naar huis!
9 maart: 15:00-18:00


Sessie 3: Vertel je verhaal

Hoe breng je jouw droom of product onder de aandacht? Tony Chocolonely’s Ynzo van Zanten vertelt waarom storytelling essentieel is om jouw product op de markt onder de aandacht te brengen en hoe je dit het beste kan doen. We gaan aan de slag met jouw eigen story. Hoe overtuig je mensen van jouw droom of product?
6 april: 15:00-18:00


Sessie 4: Leer van de besten

Word geïnspireerd door maatschappelijke ondernemers die vertellen welke paden zij hebben bewandeld om hun dromen waar te maken en hoe zij daarmee de wereld een beetje beter maken. Op deze manier geven we je een bulk motivatie mee om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke droom!
18 mei: 15:00-18:00


Kosten
30 euro per sessie (exclusief servicekosten)
Schrijf je je nu in voor alle vier de sessies? Dan krijg je 10 procent korting en betaal je 108 euro.
Voor meer informatie kijk op www.overnieuw.nl/academie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Amsterdam

Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen