€ 3,75 – € 7,50

Overtreders W - Onderzoek het alledaagse

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Overtreders W bekwaamt zich in sociaal en circulair design, bouwt en ontwerpt voor de echte wereld en experimenteert voor een duurzame toekomst. Voor het programma Dissident Gardens ontwierp Overtreders W de installatie Power to the Wild over de kracht van onkruid, die als achtergrond dient voor de workshop Onderzoek het alledaagse. Samen met deelnemers onderzoekt Overtreders W de schoonheid in alledaagse spullen en materialen, die deelnemers zelf meenemen.

Over de makers

Overtreders W is een ruimtelijk ontwerpbureau, in 2006 opgericht door Reinder Bakker en Hester van Dijk. Reinder en Hester zijn beide afgestudeerd aan The Design Academy in Eindhoven, en werken sinds 2011 vanuit Amsterdam. Ze ontwerpen tentoonstellingen, restaurants en bezoekerscentra, en enkele bijzondere projecten zoals een wolfabriek, een entreepoort voor de grootste markt van Amsterdam, een koffiebar van marktplaatsmaterialen en een picknickpaviljoen met een lichtgevend opblaasbaar dak.

Thursday Night Workshop

Makers en ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur delen in speciale workshops hun technieken, experimenten en vraagstukken met een link naar het tentoonstellingsprogramma Dissident Gardens of Thursday Night Live!

Thursday Bite

Eet voorafgaand aan de Thursday Night een hapje mee met sprekers, gasten en medewerkers van Het Nieuwe Instituut. Het Nieuwe Café biedt om 18.00 uur de ene keer keuze uit verschillende soepen met brood, of quiche met salade. Dinervouchers à € 7,50 zijn tot een dag tevoren te krijgen via de Ticket-link voor Thursday Night Live! of aan de bar op de avond zelf.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen