Gratis

P2P & Verder event: "Nieuwe technologieën voor de publieke sector"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Roskam

25 Plein

3991 DL Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Graag nodigen wij je uit voor het P2P & Verder-evenement voor de publieke sector op 1 oktober!

Over dit evenement

Graag nodigen wij je uit voor het P2P & Verder-evenement voor de publieke sector op 1 oktober! Op dit evenement verbinden we techniek & innovaties aan het P2P-proces, speciaal voor Finance- en Inkoopmanagers die werkzaam zijn in de (semi) publieke sector.

Thema: nieuwe technologie in de publieke sector!

Veel organisaties in de publieke sector zijn bezig met Robotic Process Automation (RPA) en een enkeling zelfs al met RPA in het P2P-proces. Tijdens het laatste P2P & Verder event hebben we er van geproefd: de mogelijkheden voor de inzet van RPA (Robotic Process Automation) in het P2P proces.

Dit keer gaan we nog een stapje verder. We beginnen met een aftrap van Marloes Pomp over nieuwe technologieën als Blockchain, Artificial Intelligence en big data. Marloes is als Program Officer verantwoordelijk voor tientallen Blockchain en AI-projecten binnen de Nederlandse overheid en is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale conferenties.

Vervolgens zal Michel Emmerik van Flow Robotics ons concrete toepassingen laten zien van P2P & Robotics. Michel is programmamanager en heeft veel ervaring met het robotiseren van processen binnen én buiten de P2P procesketen.

Datum en locatie

Het P2P & Verder evenement vindt plaats op donderdag 1 oktober vanaf 15.30. Locatie is de Roskam, Plein 25 in Houten. Uiteraard volgen wij alle richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Eén van de maatregelen die hiermee samenhangt is dat wij maximaal 25 gasten mogen toelaten! Schrijf je dus snel in!

Programma

15:30 Inloop

16:00 Introductie door P2P & Verder

16:15 Nieuwe technologieën in de publieke sector – door Marloes Pomp

17:00 Break

17:15 Robotic Process Automation & Purchase-to-Pay -  door Michel Emmerik

17:45 Borrel & Brainstorm toepassing in uw organisatie

18:30 Einde

Ja, ik ben er graag bij! 

Schrijf je dan in via deze pagina. De laatste details over het evenement ontvang je eind september van ons.

Over P2P & Verder

Wij zijn een coöperatie van P2P-professionals. Bij veel organisaties zien we dezelfde problematiek; er is verspilling in het proces en we zijn niet in control van de uitgaven. Wij geloven dat dit anders kan en leveren hier een actieve bijdrage aan. Dit doen we door het delen van kennis, het organiseren van events en het verbinden van professionals. 

Heb je een P2P vraag? Kijk op onze website of mail direct naar info@p2pverder.nl.

Graag tot 1 oktober!

Hartelijke groet,

Ewald, Derek en Robert-Jan

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Roskam

25 Plein

3991 DL Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen