€ 466,93

Padi Duik Opleiding

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stedelijkzwembad

zwembadlaan 2

9300

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Deze gaat door op dinsdagavond telkens van 19.30u tot 22.30 in het Stedelijk zwembad Aalst.

In de cursusprijs is alles inbegrepen zijnde alle cursusboeken tot alle nodige duikmateriaal voor de zwembadsessies als voor buitenwater duiken sessies en de Padi homologatie.

  • Geen investering vereist qua duikmateriaal , IDS Aalst stelt alles ter beschikking.
  • Geen verloren investering indien het "Duiken" niet echt in je lijn ligt, wij zijn de enige duikschool in de omgeving die deze deal aanbiedt.

Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet. Begin online met je duikbrevet.

Waarom het zo leuk is

Het leuke aan deze cursus is ... wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructor.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stedelijkzwembad

zwembadlaan 2

9300

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen