€ 117,37

Meerdere data

Pak de Lead!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Online Masterclass Pak de Lead! Voor professionals en ondernemers die de leiding over hun werk en hun bedrijf terug willen pakken

Over dit evenement

Deze masterclass is voor invisible gamechangers.

  • Excellente professionals die hun sporen in hun vakgebied hebben verdiend.
  • En nu hun kennis en expertise willen inzetten om anderen verder te helpen.
  • Maar er dan tegenaan lopen dat ze niet geloven dat ze kunnen excelleren.
  • Omdat ze zichzelf afvragen wat anderen van ze vinden als zij zichzelf laten zien.
  • Waardoor ze niet in actie komen. Of acties doen die ze beter niet kunnen doen. Of acties niet doen die ze juist wel zouden moeten doen.

De impact die dat heeft is groot want ze komen daarmee precies op de plek terecht waar ze niet (meer) willen zijn. Ze hebben een bedrijf dat ze niet van de grond krijgen waardoor het een uit de hand gelopen hobby blijft. Of ze blijven zitten in een baan die allang niet meer bij ze past.

Als jij jezelf in bovenstaande herkent dan heb jij bij de start van jouw bedrijf of bij het vinden van een baan jouw vertrekpunt niet exact bepaald.

Dan heb je twee zaken die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, over het hoofd gezien.

1. Je weet niet wie jíj bent.

Je weet niet wat jouw expertstatus, jouw toegevoegde waarde, voor jouw ideale klant of jouw ideale werkgever is. Jij weet niet welk urgente probleem jij voor jouw jouw ideale klant of ideale werkgever oplost.

Je weet wél wat je kunt en welke diensten je aanbiedt. Maar dat is wat je dóet. Dat is niet jouw expertstatus. Jouw expertstatus is jouw oplossing voor het urgente probleem van jouw ideale klant of ideale werkgever.

2. Je weet niet wie zíj zijn.

Je weet niet wie jouw ideale klant of jouw ideale werkgever is. Zij hébben het urgente probleem dat jij voor ze op kunt lossen. Zij hebben een situatie in hun bedrijf of hun organisatie die uiterst pijnlijk voor ze is. En ze willen dat die situatie opgelost wordt.

En daar betalen ze je graag voor. Als het probleem van jouw ideale klant of ideale werkgever urgent genoeg is, en jij kunt het werkelijk voor ze oplossen, dan betalen ze je daar de hoofdprijs voor.

Bij de start van jouw bedrijf of het vinden van jouw baan moet jij volstrekt helder hebben welke urgente probleem jij oplost voor jouw ideale klant of jouw ideale werkgever. Dat is een 1-op-1 match. Als je dat weet dan heb je jouw vertrekpunt voor jouw bedrijf of jouw baan gevonden.

Dan weet jij op de netwerkbijeenkomst welke vragen je moet stellen aan de mensen die je daar ontmoet. Dan weet je welke taal je moet spreken als je een bericht op LinkedIn, Facebook of Instagram plaatst. Dan weet je in een sollicitatiegesprek wat jouw werkgever van jou wil horen. En wat er in je sollicitatiebrief moet staan.

Als jij bij de start van jouw bedrijfs- en sollicitatieactiviteiten jouw vertrekpunt niet exact hebt bepaald dan verlies je onnodig veel tijd bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. Of bij het vinden van jouw fantastische baan.

Maar wat erger is, dan komt er altijd een moment dat je terug moet naar af.

Deze workshop begint bij af.

Het resultaat van deze workshop

  1. Jouw expertstatus (en dat is wat anders dan waar je expert in bent) 100% helder
  2. Jouw ideale klant of ideale werkgever exact bepaald
  3. Moeiteloos zichtbaar omdat je los bent van wat anderen van je vinden

Zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt. Want als je dat doet dan loop je de race moeiteloos.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen