PanCompany Open Meet-up: AI, Chatbots & Technofilosofie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs MeetUp

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Organisator
Op donderdagavond 19 september 2019 organiseert PanCompany B.V. weer een Open Meet-up: een uniek en eenmalig event dat in het teken staat van Artificial Intelligence, Chatbots en Technofilosofie.

Op deze avond wordt het thema Artificial Intelligence vanuit een 2-tal invalshoeken benaderd: de technofilosofische (met een nodige dosis humor) en die van een praktische toepassing (in de vorm van chatbots).

De avond wordt ingevuld door toonaangevende sprekers in de wereld van Digital Innovation, Technologie en Data.

De Meet-up wordt gehouden in de Jaarbeurs MeetUp aan het Jaarbeursplein 6 in Utrecht (LET OP, Jaarbeurs MeetUp bevindt zich aan de overzijde van de Jaarbeurs, achter/naast het Beatrix Theater). Nabij het station dus prima te bereiken met het openbaar vervoer en daarnaast voldoende parkeergelegenheid wanneer je met de auto komt.


Programma
  • 17:45: Ontvangst / hapje & drankje
  • 18.25: Welkomstwoord
  • 18.30: Rens van der Vorst | “Is Appen het Nieuwe Roken” en andere technofilosofische vragen
  • 19.30: Koffiebreak
  • 19.50: Louis Jansen | Chatbots & Artificial Intelligence
  • 20.50: Borrel
  • 21.30: Einde


Sprekers
Rens van der Vorst - www.technofilosofie.com

Rens van der Vorst is technofilosoof en werkzaam als hoofd IT Innovatie bij Fontys. Iemand die het leuk vind om zijn gedachten over de impact van technologie op de mens en de maatschappij te ordenen en met anderen te delen. In zijn presentaties laat Rens zijn publiek eerst lachen en daarna nadenken over hun relatie met technologie.

Op een luchtige en vrolijke manier zal Rens de aanwezigen meenemen in het onderwerp technofilosofie. Rens laat het publiek nadenken over de relatie met technologie en neemt je mee naar een toekomst waarin het nadenken over die relatie alleen maar belangrijker wordt.

Met bovenstaande in het achterhoofd worden thema’s zoals de impact van data, Artificial Intelligence en ethiek omtrent deze onderwerpen behandeld. Wat gebeurt er op dit vlak en hoe ziet de toekomst er uit?

Rens staat er om bekend dat hij het publiek na de sessie veel heeft laten lachen maar vervolgens ook heeft na laten denken. Kortom, zijn onderwerpen worden belicht vanuit een bijzondere en andere invalshoek dan je gewend bent.


Louis Jansen - www.louisjansen.nl

Louis Jansen helpt als freelance Digital Innovator & Transformer organisaties met hun uitdagingen op het gebied van Digitale Innovatie & Transformatie. De laatste jaren ligt zijn focus op toepassingen van chatbots, voice & artificial intelligence.

Zijn drijfveer is het leven van consumenten makkelijker te maken door de inzet van technologie. Louis zet zijn kennis en ervaring op het gebied van online, digital en innovatie in bij bedrijven en instellingen die werken aan oplossingen om ons leven makkelijker en comfortabeler te maken met behulp van technologie.

Tijdens deze inspirerende sessie zal Louis Jansen het aanwezige publiek meenemen in de wereld van chatbots. Vragen zoals ‘wat is een chatbot’, ‘waarom krijgen we er steeds meer mee te maken’, ‘wat is de relatie tussen een chatbot en artificial intelligence’ en de ‘wat zijn de do’s & dont’s bij de invoering van chatbots’ zullen worden beantwoord.

Ter plekke zal er ook een chatbot experiment gedaan worden waarbij de kracht van een artificial intelligence wordt getoond.

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs MeetUp

Jaarbeursplein 6

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen