€ 19,29

PARKS #1 MEETUP

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Beach for Creative Innovation

38 Notweg

1068 LL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

PARKS MEETUP

Klaar met je studie en dan?

Je bent net afgestudeerd of zit in het laatste jaar van je studie. Je hebt hard gestudeerd, een bijbaan gehad, je bent losgegaan op festivals, hebt ontelbare lattes gedronken en dan ben je ineens klaar met je studie. Het voelt spannend om ineens écht te gaan werken. Want wat wil je? Wat vind je nu echt belangrijk in werk? Help… het zwarte gat loert.

OF

Je bent een (paar) jaar aan het werk en je begint toch te twijfelen. Is dit dan wat je wil? Heb je genoeg impact in je baan? Moet je niet voor jezelf iets opstarten? Of op reis? Of moet je toch een andere baan zoeken?

Op vrijdag 29 juni van 18.00u – 20.30u is de eerste Parks Meetup op een inspirerende top locatie!

The Beach/Garage Notweg, Notweg 38, 1068 LL Amsterdam

https://www.thebeach.nu/

We starten met een drankje en lokale hapjes gemaakt door de Wilde Chefs. De Chefs zijn vrouwen uit de buurt die vanuit hun culturele achtergrond heerlijke traditionele gerechten maken. Lokaal, lekker en gezond eten is hun motto! https://www.thebeach.nu/nl/page/5907/wilde-chefs

Het doel van deze avond is om op een interactieve manier met elkaar aan de slag te gaan met je eigen persoonlijke ontwikkellijn en je ambities. Daarnaast ga je natuurlijk met andere Young Professionals in gesprek, over het thema Klaar met je studie en dan? De meetups van Parks Amsterdam komen tot stand door middel van co-creatie en wordt deze keer gefaciliteerd door Japke Keesmaat, Katja Pasman en een aantal Young Professionals.

Kosten zijn: 17,50 euro per persoon (inclusief drankje en hapjes).

We hopen je te zien op 29 juni bij The Beach!

Over Parks Amsterdam:

Parks Amsterdam organiseert regelmatig meetups vóór en dóór Young Professionals. Parks hanteert daarbij de volgende kernwaarden:

  1. Samen
  2. Eerlijk
  3. Persoonlijk
  4. Verbinding
  5. Positief
  1. Samen – alles bij Parks Amsterdam komt tot stand door samen te werken en co-creatie. Iedereen kan van iedereen leren en elkaar verder helpen. Dit is onafhankelijk van leeftijd of ervaring.
  2. Eerlijk –We houden ervan om eerlijk te zijn naar onszelf en naar elkaar. Er is een open communicatie en er heerst een sfeer van: “What you see is what you get”.
  3. Persoonlijk – iedereen wordt gezien bij Parks. Alles wat we doen is in een informele sfeer met aandacht voor ieders unieke toegevoegde waarde en input.
  4. Verbinding – we zijn in constante verbinding met elkaar, met bedrijven, met actuele ontwikkelingen. We zijn zowel online als offline steeds in contact om elkaar verder te versterken en te helpen.
  5. Positief – er heerst een ambitieuze en positieve vibe bij Parks. Er is waardering voor elkaar en een drive elkaar te helpen en inspireren. We denken in mogelijkheden.

Meer weten over Parks Amsterdam? Check www.parks-amsterdam.nl

Meer weten over Katja Pasman? Check https://www.linkedin.com/in/katjaspasman


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Beach for Creative Innovation

38 Notweg

1068 LL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen