Gratis

PARKS MEETUP #4 Young Professional: Wat wil je?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MidWest

1 Cabralstraat

1057 CD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op de 4e PARKS Meetup ontmoeten organisaties en young professionals elkaar weer. Dit keer met de de vraag: Wat wil je nu eigenlijk?

Over dit evenement

“Japke, ik ben afgestudeerd maar weet eigenlijk niet wat ik wil, wat ik kan, welke keuze ik moet maken. Kan jij me helpen?”

“Japke, we willen binnen onze organisatie graag meer jonge mensen aantrekken. Ik weet dat ze zichzelf heel graag willen ontwikkelen binnen hun werk. Maar hoe doen we dat nu op een goede manier?”

“Japke, ik ben sinds twee jaar aan het werk, maar ik word ineens onzeker of dit nu wel de goede plek is. Weet jij wat ik moet doen?”

“Japke, we hebben een grote groep met starters in dienst die graag op een andere manier wil leren. Weet jij met welke werkvormen we dat het beste kunnen doen?”

Als deze vragen je bezighouden, kom dan naar de vierde Meetup van Parks Amsterdam!

Deze staat namelijk in het teken van het maken van keuzes en het “young professional-proof” maken van je organisatie.

  • Met een inspirerende talk van Japke over keuzestress, lef, botox, imposter syndrome, veerkracht en de "Parks Way of Doing".
  • Met interactieve sessies:

- Ontwerp je eigen persoonlijke ontwikkelplan (voor jonge professionals)

of

- Ontwerp je workshop/opleiding speciaal voor Young Professionals (voor organisaties)

  • Met een fijne mix van afstudeerders, starters, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties die elkaar verder helpen, van elkaar leren en samen een interessant netwerk opbouwen
  • Met interessante kortingen van het aanbod van Parks Amsterdam (alleen voor de aanwezigen)

Parks Amsterdam is opgericht door Japke Keesmaat en verzorgt persoonlijke coaching, intervisie, workshops, opleidingsprogramma’s, traineeships gericht op jonge professionals. Daarnaast kun je bij Parks terecht voor inspirerende presentaties en helpt Parks je bij het ontwikkelen van opleidingen, trainingen en assessments die specifiek bedoeld zijn voor jonge professionals.

De Parks Way of Doing kenmerkt zich door echtheid, samenwerking met alle betrokkenen en stimuleert lef, veerkracht, plezier, verantwoordelijkheid en autonomie bij degene die zich wil ontwikkelen.

Klik hier voor het totale aanbod van Parks Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MidWest

1 Cabralstraat

1057 CD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen