Gratis

Parktheater Eindhoven presenteert het Go Grow Spel - Een prachtig tool voor...

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Inspirerende workshop door Marjon Ouwens-Reus, de Virusverspreider Geluk van Parktheater Eindhoven

Donderdag middag 16:00 uur 25 januari 2018

Bij veel organisaties staat de huidige gesprekscyclus ter discussie. De aanpak waarbij één keer per jaar een eenrichtingsgesprek wordt gevoerd – vooral over de dingen die fout zijn gegaan, is niet meer van deze tijd. De medewerkers van Parktheater Eindhoven ontwikkelden zelf een methode voor gesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers die inspireert en ergens toe leidt: het Go Grow Ontwikkelspel.

Go Grow is het spel dat de dialoog tussen medewerker en leidinggevende wil verbeteren. Voor wie nog niet zo goed met de ander praat, dé kans om in gesprek te raken. Voor wie al wel goed met de ander praat, een kans om echte persoonlijke verbeterslagen te maken. Het innovatieve spel is heel breed inzetbaar en past helemaal in het ‘nieuwe beoordelen’ volgens de normen van de toekomst. Spelenderwijs in gesprek over Know, Flow, Glow en Grow om de beste versie uit je medewerker te halen of uit je team. Een spel dat op vele fronten bijdraagt aan positieve effecten op alle niveaus in de organisatie.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met de veelzijdige toepassingen van het Go Grow spel en kunt u zelf beoordelen of deze innovatieve tool kan gaan bijdragen aan het verhogen van werkgeluk binnen uw bedrijf.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parktheater

1 Theaterpad

5615 EN Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen