Partner in Lifestyle Academy: 'Masterclass VOEDING & DE HUID'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Weerlaan 1

1 Weerlaan

2181 HG Hillegom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je meer diepgang, meer rendement, meer resultaat uit je behandeling? Erik-Alexander Richter vertelt over voeding in relatie tot de huid.

Over dit evenement

PARTNER IN LIFESTYLE ACADEMY

De Partner in Lifestyle Academy is ontwikkeld om kennis op het gebied van levensstijl, voeding en de huid te delen met huidprofessionals. Kennis is macht!

Door meer aandacht te schenken aan je eigen rol en omgevingsfactoren (epigenitica) kun je nog betere resultaten behalen met de behandelingen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de ideale klant naar je instituut krijgt? Hoe zorg je voor een optimale intake met de klant? Welke vragen stel je? Wat is essentieel om te weten van jouw klant? En waarom willen we dat weten?

Om de Huid Professional daarbij te helpen hebben we een 4-tal trainingen gepland met ieder een thema.

13 februari: FOCUS AAN – door Tom Sebastian & José Conrads

Hoe bereik je jou ideale klant? Hoe zorg je ervoor dat je als Beauty professional gezien wordt? Haal jij alles uit je business wat erin zit? Deze dag is bedoeld om meer uit jezelf te halen en dus meer uit je business. Focus is daarbij het sleutelwoord.Tom heeft zijn eigen platform waarbij hij Beauty professionals coacht en begeleid naar The Next Level.

Wil jij meer weten over de andere Academy dagen? Lees hieronder verder:

------------------

13 maart: DETOX – door Melanie Braat & Diane de Bie

Alles wat je wilt weten over detoxen. Hoe werkt detoxen? Is het een hype? Hoe functioneel is detoxen en kun je dat zomaar doen? Wat kun je bereiken met detoxen en welke relatie heeft dat met de huid?

Melanie Braat is Detoxspecialist/coach, trainer hormoonfactor en colonhydrotherapeut. Vanuit een jarenlange passie voor gezondheid heeft Melanie zich middels verschillende opleidingen gespecialiseerd in de werking van hormonen & de rol van een goed functionerend spijsverteringssysteem. De darm, als tweede brein speelt hierbij een enorme rol. Melanie is Detoxspecialist en past dit toe in haar praktijk Vitamelle waar ze tevens als colonhydrotherapeut vele successen behaald in combinatie met de Detoxkuur.

----------------

3 april: BINDWEEFSEL – door Marianne van den Broek & Diane de Bie

Alles wat je moet weten van het bindweefsel. Even terug naar de schoolbanken, hoe zat het ook alweer? Wij werken als huidprofessionals in deze huidlaag met onze behandelingen, wat doen we in dit weefselgebied? Wat zit er precies? We willen de huid verbeteren, maar wat kunnen we aanpakken in deze huidlaag en wat hebben we daarvoor nodig?Marianne van den Broek zit al jaren in het vak en heeft haar sporen verdient. Ze heeft haar eigen praktijk in Wijchen, geeft les, is voorzitter bij de Beauty Award, Schrijfster van vak gerelateerde artikelen in De Schoonheidsspecialist, Estheticienne en Esthé.

-----------------

20 april: MASTERCLASS VOEDING & HUID – door Erik-Alexander Richter

Alles wat je wilt weten over voeding, lifestyle in relatie tot de huid. Wat is gezonde voeding? Weten we daadwerkelijk wat we allemaal eten en wat dat met ons hele systeem doet? Wil je meer diepgang, meer rendement, meer resultaat uit je behandeling. Loop je tegen huidproblemen aan en weet je niet wat je nog meer zou kunnen doen? Dan is dit wellicht de missende link.

Erik-Alexander Richter is biochemicus en gespecialiseerd in epi-genetica. Hij vertelt je op geheel eigen wijze alles over deze onderwerpen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Weerlaan 1

1 Weerlaan

2181 HG Hillegom

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen