Partnermeeting LA+ #4 - 2023 voor evenementen organisatoren

Venster Acties

Partnermeeting LA+ #4 - 2023 voor evenementen organisatoren

LA+ biedt via deze meetings een platform voor kennis- en inspiratiedeling tussen Limburgse evenementenorganisatoren. Programma/thema volgt!

Door Limburg Athletics+

Waar en wanneer

Datum en tijd

ma. 9 okt. 2023 10:30 - 12:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Bij eerdere geslaagde partnermeetings voor evenementenorganisatoren werd duidelijk dat er genoeg van elkaar en van deskundige/ervaren gastsprekers te leren valt. Door het jaar heen kiest LA+ in samenwerking met de deelnemers thema's waar dieper op ingezoomd wordt. Eerder kwamen bijvoorbeeld thema's als verduurzaming van evenementen, en teruglopende deelnemersaantallen voorbij.

Wil jij erbij zijn, bij de vierde (digitale) partnermeeting voor evenementenorganisatoren op maandag 9 oktober vanaf 19.30 uur? Meld je dan snel aan. Later wordt het programma/thema bekend gemaakt en bovendien ontvang je dan automatisch de TEAMS-link toegestuurd.

INFO

Op maandag 9 oktober van 19.30 - 21.00 uur organiseert Limburg Athletics+ een digitale partnermeeting voor evenementenorganisatoren via Microsoft Teams. Daardoor kunnen organisatoren uit heel de provincie Limburg laagdrempelig en zonder onnodige uitstoot meedoen.

Naast een inspirerend themadeel bouwen we altijd voldoende ruimte in voor het bespreken/afstemmen van de kalender 2023 én jullie overige onderwerpen die je graag inbrengt met een vraagstelling of ter inspiratie voor anderen.

Wil jij graag een suggestie voor een thema inbrengen of zelf een inspirerende toelichting/presentatie verzorgen? Mail dan naar info@limburgathleticsplus.com en wie weet komt dit op de agenda!

PROGRAMMA

19.30 uur: opening en voorstelronde

19.35 uur: korte terugblik vorige meeting

19.40 uur: gastspreker

20.00 uur: vraag/antwoord en discussie (wat is jouw vraag en/of voorbeeld)

20.20 uur: loop-/atletiekkalender 2023: afstemming

20.30 uur: overige onderwerpen

21.00 uur: sluiting

AANMELDEN

Aanmelden kan t/m 5 oktober via Eventbrite of per mail: info@limburgathleticsplus.com o.v.v. partnermeeting 9 oktober.

Enkele dagen voor het evenement krijg je dan ook een Microsoft Teams-link toegestuurd. Hopelijk tot dan!

OVER DE GASTSPREKER

Meer info volgt.

Over de organisator

Georganiseerd door
Limburg Athletics+