Partnermeeting LA+ / Atletiekunie voor verenigingen/aanbieders

Venster Acties

Partnermeeting LA+ / Atletiekunie voor verenigingen/aanbieders

LA+ biedt ism de Atletiekunie via deze meetings een platform voor kennis- en inspiratiedeling tussen Limburgse verenigingen/aanbieders.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Bij eerdere geslaagde partnermeetings werd duidelijk dat er genoeg van elkaar en van deskundige/ervaren gastsprekers te leren valt. Door het jaar heen kiest LA+ in samenwerking met de deelnemers thema's waar dieper op ingezoomd wordt.

Wil jij erbij zijn op maandag 8 mei april vanaf 19.30 uur? Meld je dan snel aan. Later wordt het programma/thema bekend gemaakt en bovendien ontvang je dan automatisch de TEAMS-link toegestuurd.

INFO

Op maandag 8 mei van 19.30 - 21.00 uur organiseert Limburg Athletics+ in samenwerking met de Atletiekunie een digitale partnermeeting voor verenigingen/aanbieders via Microsoft Teams. Daardoor kunnen deelnemers uit heel de provincie Limburg laagdrempelig en zonder onnodige uitstoot meedoen.

Naast een inspirerend themadeel bouwen we altijd voldoende ruimte in voor het bespreken/afstemmen van JULLIE overige onderwerpen, eventueel met een vraagstelling of ter inspiratie voor anderen.

Wil jij graag een suggestie voor een thema inbrengen of zelf een inspirerende toelichting/presentatie verzorgen? Mail dan naar info@limburgathleticsplus.com en wie weet komt dit op de agenda!

PROGRAMMA

19.30 uur: opening en voorstelronde

19.40 uur: toelichting rol en aanbod Limburg Athletics+ en Atletiekunie

20.00 uur: ophalen via MentiMeter: welke behoefte leeft er bij de aanwezigen?

20.30 uur: discussie over thema

20.45 uur: terugblik + vervolg bepalen

21.00 uur: sluiting

AANMELDEN

Aanmelden kan t/m 4 mei via Eventbrite of per mail: info@limburgathleticsplus.com o.v.v. partnermeeting 8 mei.

Enkele dagen voor het evenement krijg je dan ook een Microsoft Teams-link toegestuurd. Hopelijk tot dan!