€ 35,27 – € 37,89

Party to Fund

Venster Acties en details

Vanaf € 35,27

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DePetrus

2 Heuvel

5261 EE Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
18 September 2021 hopen we samen met jullie weer een mooi feest te vieren in DePetrus. Fantastisch om dan weer ouderwets te swingen.

Over dit evenement

Na het ongekende succes van de laatste twee edities 'Proeven van Muziek' in dePetrus organiseert Rotary Vught dit jaar Party to Fund.

De avond start om 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.45) met een geweldig divers programma. Er is voor ieder wat wils. Bewonder jong dans-& zangtalent, bied op mooie kavels in de veiling, swing met de Dames Draaien Door (Female DJ’s) en geniet van een spetterend optreden van niemand minder dan Loïs Lane.

De opbrengst van dit event komt geheel ten goede aan Hambakenconnect.nl.

Een succesvol lokaal initiatief van vrijwilligers die dichtbij de bewoners staan gericht op het begeleiden van kinderen, jongeren en jong volwassenen in Hambaken naar een succesvolle toekomst. Door structureel activiteiten te organiseren met als doel het verruimen van kennis en vaardigheden, vergroten van zelfvertrouwen en versterken van de binding met de samenleving. De grote wens is een deel van deze activiteiten uit te kunnen breiden naar het weekend. Met als doel eerder / preventief signaleren cq versterken van de ouder-kindrelatie en kinderen in het speciaal onderwijs te kunnen betrekken bij de reguliere activiteiten in de wijk.

Retourbeleid bij afgelastingen/verplaatsingen

* Mocht het feest ondanks alle positieve ontwikkelingen rondom Corona alsnog niet door kunnen gaan, dan schuiven we het gewoon een half jaartje door. Tickets blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DePetrus

2 Heuvel

5261 EE Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Rotary Vught

Organisator van Party to Fund

Rotary Vught is een serviceclub en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary in Nederland telt ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden. Het is een netwerk van mnesen die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij waarin zij leven te dienen.

 

Rotary International voert een groot aantal programma’s uit om mensen in nood te helpen en te voorzien in behoeften van een gemeenschap. Een van de bekendste is het programma PolioPlus dat grootschalige steun geeft aan de wereldwijde strijd tegen polio. Maar er zijn ook onderwijsprogramma’s opgezet om internationaal begrip te bevorderen door mensen van verschillende landen en culturen bijeen te brengen. Een voorbeeld hiervan is de Group Study Exchange, een uitwisselingsprogramma tussen districten in verschillende landen voor jonge professionals.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen