Party to Fund

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DePetrus

2 Heuvel

5261 EE Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Vanwege de verlengde coronamaatrdegelen zijn we genoodzaakt tot het uitstellen van 'Party to Fun(d) tot in het vroege voorjaar van 2022.

Over dit evenement

In de persconferentie van vrijdag 13 augustus zijn de verlengde coronamaatregelen en beperkingen meegedeeld tot in ieder geval 20 september aanstaande. Deze laten ons helaas geen andere keuze dan het uitstellen van ons fundraising event ‘Party to Fun(d) op 18 september aanstaande in DePetrus in Vught. Dit is natuurlijk voor alle betrokkenen een teleurstelling.

We gaan er vanuit om in het vroege voorjaar van 2022 alsnog een prachtig feest van te kunnen organiseren. Het behouden van eventueel reeds gekochte ticket(s) geeft ons de ruimte om dit opnieuw te organiseren. De definitieve datum is onder andere afhankelijk van de beschikbaarheid van Loïs Lane, Dames Draaien Door én uiteraard van locatie DePetrus. Zodra we meer duidelijkheid hebben (maar minimaal twee maanden van tevoren) zullen we hierover weer een update geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DePetrus

2 Heuvel

5261 EE Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Rotary Vught

Organisator van Party to Fund

Rotary Vught is een serviceclub en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International. Rotary in Nederland telt ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden. Het is een netwerk van mnesen die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij waarin zij leven te dienen.

 

Rotary International voert een groot aantal programma’s uit om mensen in nood te helpen en te voorzien in behoeften van een gemeenschap. Een van de bekendste is het programma PolioPlus dat grootschalige steun geeft aan de wereldwijde strijd tegen polio. Maar er zijn ook onderwijsprogramma’s opgezet om internationaal begrip te bevorderen door mensen van verschillende landen en culturen bijeen te brengen. Een voorbeeld hiervan is de Group Study Exchange, een uitwisselingsprogramma tussen districten in verschillende landen voor jonge professionals.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen