€ 10

Party2Smile t.v.v Mediclowns

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feestzaal De Kring

Patronagiestraat 5

9950 Waarschoot

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Mediclowns werden opgericht in 1998 en hebben als doel zieke kinderen te bezoeken. Ze zorgen voor een moment van ontspanning en brengen een lach bij kinderen in het ziekenhuis, maar gaan ook thuis langs bij ernstig zieke en palliatieve kinderen. Mediclowns werken in 9 ziekenhuizen en bezoeken elk jaar zo’n 6000 kinderen in Limburg en Vlaams-Brabant. Meer info op www.mediclowns.be

Over ons

Elise en Lynn, 2 jonge dertigers uit Waarschoot en gebeten door de loopmicrobe. We werken al enkele jaren bij anacura, een analytisch labo, waar gezondheid en sport centraal staan.
Lopen is niet alleen een hobby, het is ook onze passie. We zijn op zoek gegaan naar een project dat in onze visie past en zijn zo terecht gekomen bij de Mediclowns.We willen meer visibiliteit creëren voor de Mediclowns door geld in te zamelen en in november 2018 lopen we, samen met een hele groep, de Marathon van New York.
Elke kilometer die we gaan lopen bezorgd een glimlach bij een kind!

Om geld in te zamelen zijn we op het idee gekomen om een fuif te geven. Wil je ook je steentje bijdragen? Kom dan naar onze fuif Party2Smile en we maken er een super feestje van!

Tot op 22 juni!
Elise en Lynn

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feestzaal De Kring

Patronagiestraat 5

9950 Waarschoot

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen