Pasar Malam Istimewa XL Den Bosch

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Diezekade 2

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Indonesië is dichterbij dan je denkt! Van 20 t/m 22 september staat Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch in het teken van Pasar Malam Istimewa XL.

Pasar Malam

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch vertaald “avondmarkt” betekent, is een evenement waarbij Indonesië centraal staat. Omdat het in Indonesië overdag vaak erg warm is wordt er vaak ’s avonds een markt georganiseerd. Het is een markt waar de lokale bevolking en de toeristen samen komen. Behalve dat de bevolking hier inkopen doet, is het ook een ontmoetingsplaats en toeristische trekpleister. Op de markt is van alles te vinden, van leuke souvenirs tot het meest lekkere eten. Er is voor ieder wat wils.


Relaxte sfeer, lekker eten en live muziek

De Pasar Malam in Nederland is een soortgelijke markt, hoewel die niet alleen ’s avonds wordt gehouden. Het is een ontmoetingsplaats voor alles wat met Indonesië en de rijke cultuur te maken heeft. De Pasar Malam wordt gekenmerkt door de relaxte sfeer, gezellige markt, live muziek, culturele dansdemonstraties, sfeervolle decoratie en het lekkere eten. Je vindt hier de meest gezellige kraampjes met Oosterse specialiteiten en Indonesische kwaliteitsrestaurants, ieder met zijn eigen specialiteit. De muziek op de verschillende podia zal worden afgewisseld met culturele dansdemonstraties


Optredens

O.a. Jimi Bellmartin (winnaar The Voice Senior), Remmen Los, Ricky Risolles, Harold Verwoert, Relight, Simply Friends en vele andere top artiesten!


Hari Maluku

Vrijdag 20 september staat in het teken van de Molukse eilanden


Openingstijden:

Vrijdag 20 september: 13:00 – 23:00 uur
Zaterdag 21 september: 12:00 – 22:00 uur
Zondag 22 september: 12:00 – 20:00 uur

meer info: www.istimewa-events.nl

Datum en tijd

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Diezekade 2

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen