€ 875

Passe Partout 'Leiders in Verandering'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kantien

Ravellaan 96

3533 JR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Passe Partout 'Leiders in Verandering'

Over dit evenement

Hoe creëer je de nodige ruimte voor verandering, in je school en met je team? Hoe transformeer je een bestaande organisatie vanuit een diep gevoelde visie? Hoe geef je vorm aan die visie als je from scratch begint? En wat betekent dat voor jouw rol als leider? In deze serie œ Ontmoet delen inspirerende leiders, visionairs en transformatiedeskundigen - van binnen én buiten het onderwijs - hun persoonlijke verhaal en hun lessons learned. Maak kennis met deze leiders in verandering, ga persoonlijk met ze in gesprek, deel jouw ervaringen en visie met gelijkgestemden en draag bij aan een groeiende beweging. Samen bouwen we aan de fundamenten van opvang&onderwijs van de toekomst.

Speciaal voor degenen die de gehele serie van vijf ontmoetingen willen bijwonen, bieden we een passe-partout aan. De complete serie biedt een veelzijdig en verrijkend programma voor de ontwikkeling van jouw leiderschap. Het is ook zeer geschikt voor teams die binnen hun organisaties een sterk fundament willen leggen onder het transformatieproces.

Je kunt voor je organisatie een (of meerdere) passe-partout(s) bestellen voor de vijf ontmoetingen. Het passe-partout is op naam, maar kan ook gebruikt worden door een van je collega's. Fijn ook als je bijvoorbeeld een van de avonden niet kunt en een collega wilt uitnodigen te gaan. Je bent daarmee ook verzekerd van een plek en ontvangt daarnaast € 100,00 korting op de gehele serie.

De masterclasses vinden allemaal plaats tussen 15.30-20.00 uur bij Kantien, in Utrecht. Als je vragen hebt, stuur ons dan gerust een bericht.

Bekijk onze website voor de informatie over de masterclasses.

Voor wie?

De ontmoeting is gericht op schoolleiders, teamleiders en anderen in een positie om onderwijs en ontwikkeling in beweging te brengen.

'Enabling educational leaders to lead the change'

De inkomsten van de masterclasses komen uitsluitend ten goede aan de organisatie van masterclasses en vergelijkbare programma's die bijdragen aan onze missie, er is geen winstoogmerk.

N.B. Wil je achteraf betalen en een factuur ontvangen? Kies dan voor de optie 'payment by invoice’ bij ‘checkbox’.

Is er iets dat je weerhoudt om te komen? Laat het ons weten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kantien

Ravellaan 96

3533 JR Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen