€ 175,45

Passepartout Ladies Business Club Hestia

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met één ticket naar drie inspirerende Ladies Business Club Hestia events

Komend jaar organiseert de Ladies Business Club Hestia een zestal inspirerende events op Landgoed Zonheuvel. Uiteraard kun je kiezen om 1 Hestia event bij te wonen. Via Eventbrite kan jij jouw ticket scoren. Zo kan je proeven aan de Ladies Business Club Hestia en bepalen of deze business club iets voor jou is.

Een Hestia dag event inclusief netwerklunch is anders als een diner event. Wil jij een goede indruk krijgen dan is het nu eenmalig mogelijk om als introducé meerdere Hestia events te bezoeken. Hestia gaat dit jaar een aantal keren dineren en vooraf krijg jij inspiratie tijdens een leerzame lezing en tijdens de dag event hebben wij een netwerklunch en verschillende inspirerende sprekers tot onze beschikking. Vandaar de passepartout actie om jou de mogelijkheid te bieden om drie verschillende event, 2 maal een diner en 1 maal een inspirerende dag event mee te maken.

Deze actie is exclusief voor alle business ladies.

Met dit passepartoutticket kun jij in 2019 drie verschillende inspirerende events met voordeel voor € 175,45 meemaken. Dit is inclusief de Eventbrite reserveringskosten en btw. Kosten voor drie events als losse ticket/event bedraagt (100,61 kost 1 diner event en 75,44 betaal je voor een inspiratiedag) in totaal voor drie events € 276,66. Dit passepartout ticket betekent een besparing van meer dan €100,00 op drie inspirerende events en jouw kans om de Ladies Business Club Hestia effectief te ervaren.

Wat zit er allemaal in het Hestia passepartoutticket? Verschillende experts geven een lezing die jou als business lady helpt bij het succesvol ondernemen en jou volop inspiratie en nieuwe inzichten geeft. Dit ticket is inclusief tweemaal dineren en eenmaal een netwerklunch om op een prettige wijze in contact te komen met andere business ladies. Alle events vinden in 2019 plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn (prov. Utrecht). Maar welke drie events ga jij? Een overzicht van alle Hestia 2019 events zie je hieronder of neem een kijkje via de website.

Hestia 2019 event overzicht:

- - Viermaal een diner en spreekster van 16:00 tot 20:00 op Landgoed Zonheuvel in Doorn - -

12 februari met Helena de Jong

9 april met Chantal Heutink

10 september met Léontine van Geffen-Lamers

5 november met Sernur Tekin

- - Twee maal een inspirerend dag event inclusief netwerklunch van 10 tot 16 uur op dinsdag - -

Dinsdag 11 juni

Line Up:

Emmy Stelling

Swier Miedema

Sonja Jansen

Nathalie Appel

Jolanda van Henningen

Dinsdag 8 oktober

Judith den Dunnen

Sandra Kok

Let op: er komen binnenkort nieuwe namen van topsprekers bij!


Locatie van alle Ladies Business Club Hestia events in 2019:

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Provincie Utrecht

Route beschrijving via de website van Landgoed Zonheuvel:

Zoals wij vorig jaar zeer plezier en succesvol deden gaan wij dit business jaar wederom afsluiten met een Eindejaarsborrel.

Buiten het membership en deze passepartout actie is de Eindejaarsborrel dinsdag 10 december 2019 op Landgoed Zonheuvel in Doorn met een geheime gastspreker. URL: Lees via het Facebookevent meer over deze borrel waar ook ondernemende mannen van harte welkom zijn!Met vriendelijke groet,
Jolanda van Henningen
Hestia Organisatie


Website: ladiesbusinessclubhestia.nlDe Hestia passepartout actie duurt tot donderdag 14 maart 2019

Dit event is ook hier te vinden: Facebookeventpagina


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Landgoed Zonheuvel

98 Amersfoortseweg

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen