Uitverkocht

Paul van Vliet in gesprek met Fred Zuiderwijk (UITVERKOCHT!)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vanwege de grote belangstelling voor dit optreden is de reserveringsmogelijkheid tijdelijk gesloten. Vanaf woensdag 26 september is het weer mogelijk om kaarten te reserveren. Hiermee willen we zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om aanwezig te zijn.

Haags Icoon

Schrijver, zanger, speler, ondernemer, ambassadeur van Unicef, stichter van Theater PePijn. Natuurlijk heeft Paul van Vliet zijn grootste populariteit te danken aan de uitbundige komische types die hij in de loop van de tijd heeft neergezet. Vele daarvan zijn nationale figuren geworden, die zijn bijgezet in de eregalerij van de grote Nederlandse cabaretcreaties. Daarnaast is zijn rijke carrière gebouwd op een tweede pijler: zijn liedjes. Die laten een andere Paul van Vliet zien: gevoelig, menselijk en herkenbaar, waardoor een groot publiek van hem is gaan houden. In mei speelde Paul zijn laatste theatervoorstelling in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Maar in bibliotheek Nieuw Waldeck verschijnt hij toch nog een keer op het toneel om met Fred Zuiderwijk in gesprek te gaan over zijn carrière en over zijn boek Brieven aan God en andere mensen. (Verschijningsdatum: 16/10/2018)

In deze ‘autobiografie van nooit verzonden brieven’ ontloopt Paul van Vliet niets en niemand meer. Hij is niet langer de theaterman, niet de cabaretier, de zanger of de entertainer. Met zijn boek Brieven aan God en andere mensen verschijnt een andere, veel minder bekende Paul van Vliet. Een gedreven, maar ook kwetsbare, soms eenzame man. Iemand die leven en dood, armoede, liefde, vriendschap, God en de oorlog onder ogen ziet op een directe, geestige en toch altijd diepzinnige manier.

Wil u dit bijzondere gesprek bijwonen op vrijdag 30 november? U bent van harte welkom in bibliotheek Nieuw Waldeck.

Inloop vanaf 19.30 uur; aanvang 20.15 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht.
Heeft u kaarten besteld maar kunt u onverwachts niet komen? Graag afmelden zodat we de kaarten weer vrij kunnen geven.

Na afloop van de lezing kunt u het boek aanschaffen en laten signeren.Fotograaf: Roy Beusker

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Nieuw Waldeck

141 Rossinilaan

2551 MR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen