Gratis

Paulie Cerra band live at Bluesmoose Radio

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Paulie Cerra live for Bluesmoose radio 28 juli 2021

Over dit evenement

Na een verplichte pauze ivm Corona kriebelt het live virus als nooit te voren bij Bluesmoose Radio.

Waren we vorig jaar al voorzichtig begonnen met akoestische solo en duo's in de voormalige dansschool achter de Comm Nu dus Zaal de Comm. Dit jaar kunnen we daar ook grotere bands ontvangen. Er zijn wat nodige aanpassingen gedaan.

Deze opnames zullen dus vooralsnog gepland worden zoals we dat vorig jaar ook gedaan hebben als "socially distanced seated and limited audience shows"

Kortom vooralsnog maximaal 50 personen zittend op 1,5 meter afstand. Reserveren verplicht en alle inmiddels bekende maatregelen van het RIVM gelden . Bluesmoose Radio en Café Bar de Comm willen dit intieme concert zo comfortabel en veilig mogelijk laten plaatsvinden.

Maar we hebben goede hoop dat er rond 28 juli meer versoepelingen zijn.

Mochten die maatregelen versoepeld dan wel verscherpt worden, bewegen wij mee. We communiceren veranderingen via de mail en onze website. houd ze dus in de gaten.

Entree 15,00 - Paulie Cerra

De entree voor deze Bluesmoose Café opname sessie met Paulie Cerra en band bedraagt € 15,00. Reserveer nu wel, maar reken pas af op de dag zelf (betalen doe je contant en gepast aan de kassa) voor 1 of 2 personen of, indien uit één huishouden, 4 tot 5 personen aan één tafel. Het bedrag gaat volledig naar de band die momenteel alle steun kunnen gebruiken.


		Afbeelding van Paulie Cerra band live at Bluesmoose Radio

Paulie Cerra is een geweldige Blues en soul saxofonist , zanger , keyboardspeler , gitarist die onder andere door zijn samenwerking met Joe Bonamassa en Larry Carlton bekend is geworden. Nog immer tourt hij de hele wereld af met Joe Bonamassa , maar ook met andere grote der muzikale aarde zoals Lucky Peterson en Little Milton stond hij op de buhne.

In 2019 bracht hij hij zijn eerste Solo-Album uit genaamd "Hell and High Water" . Daarop staat een mengeling van prachtige Blues, Soul und Gospel nummers. In deze al eerder uitgestelde tour wordt hij ondersteund door zijn langjarige vriend en bassist Billy Haynes (ook de langjarige tourbassist van Tina Turner) en van New Yorkse blues gitarist Ben Forrester en Simon Danninger op Drums.

Band:

  • Paulie Cerra (vocals/keys/sax)
  • Billy Haynes (bass)
  • Ben Forrester (guitar)
  • Simon Danninger (drums)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bluesmoose Live oftewel Bluesmoose Café

Organisator van Paulie Cerra band live at Bluesmoose Radio

Op de BluesMoose avonden komen zeer gewaardeerde Blues-artiesten vanuit de hele wereld naar Café Bar De Comm, dat op deze speciale avonden omgebouwd wordt tot "BluesMoose-café". Tijdens deze avonden worden opnames gemaakt voor Bluesliefhebbers, waarbij de toegang gratis is. De deuren zijn geopend vanaf 19.30u en wij verzoeken iedereen om vóór 19.50u aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Gedurende de opnames vragen we wel om "geroezemoes" beperkt te houden, zodat de geluidskwaliteit van de opnames optimaal blijft.

In deze summer covid-19 2020 reeks is het allemaal net iets anders : Het is niet in ons vertrouwde café, maar in de achterliggende feestzaal van de Comm, die omgebouwd is tot knus thuistheater. Iedereen is verplicht te zitten. Niet echt een straf voor de gemiddelde bluesbezoeker lijkt ons. Die tafels hebben een grondige reinigingsbeurt gehad. U mag zelfs een mondkapje op als u dat wilt. Meezingen wordt door de RIVM vooralsnog afgeraden. Klappen en stampen mag wat ons betreft wel.

Bij binnenkomst mag u uw handen nog even desinfecteren.

Er is bediening aan tafel, iedereen kan goed zien en zit op voldoende afstand van elkaar. mensen uit een "bubbel" kunnen bij elkaar aanschuiven. Voorin staan tafeltjes en stoelen en wat verder achterin staan sta-tafels met krukken. Onze video camera's werken we zoveel uit het zicht weg.

De ingang is aan de Pompweg 2b. parkeren kunt u het makkelijkste op het marktterrein of bij de Aldi/jan Linders en dan is het nog ongeveer 50 meter lopen.

Comm genieten van de sfeer en live Bluesmuziek! Bekijk de website voor alle artiesten die bij ons op de planning staan. Wees welComm!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen