Pauzeconcerten in de Kloosterkerk te Den Haag

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Kloosterkerk

Lange Voorhout 2

2514 ED Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis toegankelijk half uur durend pauzeconcert op iedere 1e en 3e woensdag van de maand om 12.45 uur

Over dit evenement

Hartelijk welkom bij de pauzeconcerten in de Kloosterkerk op iedere 1e en 3e woensdag van de maand van 12:45- 13:15 uur.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Op dit moment is het maximaal aantal bezoekers dat mag worden toegelaten nog beperkt tot 30. Mede hierom worden de resterende pauzeconcert van dit jaar via een livestream uitgezonden. ------------------------------------------------------------------------------------------------

GEANNULEERD: 18 november 2020 Concordi Musici: Leonard Kwon (blokfluit), Noyuri Hazama (viool), Josep Casadella (fagot), Edoardo Valorz (klavecimbel)

2 december 2020 The Soundwave Collective

16 december 2020 The Hague String Trio: Justyna Briefjes (viool), Julia Dinerstein (altviool), Miriam Kirby (cello) Beethoven 250 jaar!

6 januari 2021 Geerten van de Wetering (orgel) Nieuwjaarsconcert

------------------------------------------------------------------------------------------------

Vóór u zich aanmeldt, lees s.v.p. eerst onderstaande informatie.

Elk concert duurt ongeveer een half uur.

Kijk voor actuele informatie op onze website

U kunt zich ook abonneren op de gratis nieuwsbrief klik hier.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor een zitplaats in één van de bovengenoemde orgelpauzeconcerten in de Kloosterkerk. Er zijn geen staanplaatsen.

U dient zich per concert aan te melden.

Met uw reservering verklaart u dat u de onderstaande richtlijnen en spelregels heeft gelezen en dat u zich eraan zult houden.

1. Wij zijn verplicht voor deze concerten een reserveringssysteem te hanteren.

2. Het aantal zitplaatsen per concert is beperkt tot 30 personen. Komt u met meerdere personen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het benodigde aantal tickets op dezelfde naam zodat u ook naast elkaar kunt zitten.

3. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot de Kloosterkerk via de hoofdingang en op vertoon van de bevestigingsmail van uw ticket op bijvoorbeeld een smartphone, of een uitgeprinte reservering. Het bijwonen van de concerten zonder ticket is helaas niet mogelijk.

4. Uw naam en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na het concert bewaren en aansluitend vernietigen.

5. Wij volgen voor deze concerten de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de Kloosterkerk. Wij vragen u daarom bijzonder aandacht te geven aan het volgende:

a. Het is verplicht om steeds anderhalve meter afstand te bewaren, tenzij u behoort tot één huishouden; in dat geval mag u naast elkaar zitten. U moet dat bij uw reservering al wel hebben aangegeven: zie punt 2

b. Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging en/of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak, dan vragen wij u dringend om thuis te blijven. Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, meldt u zich dan meteen af, zodat iemand anders in uw plaats het concert kan bijwonen.

c. Heeft u door uw leeftijd of gezondheidstoestand een verhoogd risico bij besmetting met het virus, dan adviseren wij u dringend om niet naar de concerten te komen.

d. Wij vragen u vóór uw komst naar de Kloosterkerk uw handen zorgvuldig te wassen. De toiletten van de kerk zijn gesloten.

Vóór u de kerk binnenkomt wordt er gevraagd naar uw gezondheidstoestand en of u gereserveerd hebt. Bij binnenkomst wordt uw reservering gecontroleerd en zal u door één van onze vrijwilligers een plaats worden gewezen; u heeft hierin geen vrije keuze. Onthoud hierbij de looproute, want na afloop van het concert dient u deze weer te volgen in omgekeerde richting. Ook vragen wij u jassen en dergelijke mee te nemen naar uw plaats. U zit met 3 vrije zitplaatsen van elkaar verwijderd en er wordt telkens 1 rij vrij gehouden. Na afloop blijft u zitten totdat u gevraagd wordt de kerk te verlaten.Houd ook hierbij die anderhalve meter afstand tot de anderen. Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om in de kerk na te blijven praten.

e. Uw bijdrage *) kunt u, zoals gebruikelijk, in één van de schalen bij de uitgang doen, óf u kunt deze overmaken naar rekeningnummer NL65INGB0000606458 van Stichting Kunstcentrum Kloosterkerk o.v.v. datum van het concert, óf maak gebruik van IDEAL of onderstaande QR code.

Alvast Bedankt

*) Onze Stichting heeft de ANBI-status; giften zijn aftrekbaar

Voor overige vragen over de SKK pauzeconcerten kunt u ons bereiken via de website

Foto: Kerkfotografie - Diana Nieuwold

betaalverzoek met behulp van QR code:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kloosterkerk

Lange Voorhout 2

2514 ED Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen